5 Dazzling Hot Demo

5 / 5
95.74 % RTP
Joacă Gratis 5 Dazzling Hot
1150 RON Bonus + 10 Rotiri gratuite
2000 RON Bonus + 70 Rotiri gratuite
500€ Bonus
Nume 5 Dazzling Hot
Furnizor Joc Amusnet Interactive
Temă Joc Jocuri cu Fructe
RTP 95.74
Lansat 2014
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max /
Volatility Medium
<
Recenzie 5 Dazzling Hot slot
5 Dazzling Hot Slot – despre joc și tematică
Concluzie recenzie 5 Dazzling Hot
>

Recenzie 5 Dazzling Hot slot

Seria sloturilor clasice EGT Interactive, care au la baza fructele, șeptarii și alte simboluri retro, specifice aparatelor de fruit machine cuprinde și 5 Dazzling Hot. Conceput cu elementele tradiționale ale jocurilor de pacanele din această categoria, acest slot se evidențiază și prin implementarea unor funcții moderne, așa cum sunt simbolurile Scatter și jackpoturile progresive Cards. Citește recenzia și află dacă 5 Dazzling Hot este atât de bun pe cât de popular este printre jucătorii de cazino din România!

5 Dazzling Hot Slot – despre joc și tematică

Bazat pe șeptari și fructe, acest joc ca la aparate online a fost creat în stilul cel mai simplu, având o grafică și animații decente, care nu distrag jucătorul de la ceea ce este esențial: gameplay-ul și câștigurile potențiale.

Slotul are 5 role și 5 linii de plată, un RTP de 95, 74%, o variație mică spre medie și oferă un câștig de 5000x miza. Din joc lipsesc rotirile gratuite, simbolul Wild și alte elemente care pot adaugă un plus la câștigurile de pe ecran, dar 5 Dazzling Hot oferă un simbol Scatter, rundă Gamble și Jackpot Cards.

Jocul a fost lansat în 2014 și nu dispune încă de o versiune pentru mobil, dar poți încerca varianta de desktop pe site-urile optimizate pentru dispozitivele portabile pentru că aceasta arată destul de bine pe Android și iOS.

Reguli – Cum se joacă 5 Dazzling Hot

Selectarea mizei care va fi plasată se efectuează din butoanele cu valori predeterminate (5, 10, 25, 50 și 100 de unități). Pentru a accesa meniul cu toate informațiile despre 5 Dazzling Hot, precum tabelul de plăți și modul de formare a câștigurilor trebuie apăsat butonul din dreapta joc (cel cu trei liniuțe).

Modul manual de joc îți oferă acces la runda Gamble (trebuie să apeși butonul mare din partea dreapta a ecranului pentru a începe să joci în acest mod), în timp ce modul automatic (Auto Play) se accesează din partea superioară a aceluiași buton (între 10 și infinit runde cu aceeași miza și fără Gamble).

Caracteristicile bonus ale slotului 5 Dazzling Hot

Simbolul Scatter (Steaua) apare pe toate rolele, în orice poziție, dar nu oferă decât un câștig în bani (fără free spins). Runda Gamble se desfășoară după tiparul deja cunoscut, în care jucătorul trebuie să ghicească dacă roșu sau negru este culoarea cărții de joc.

Jackpot Cards este cireașa de pe tortul acestui joc, cele 4 jackpot-uri progresive (inimă neagră, inimă roșie, caro și treflă) oferindu-i jucătorului norocos șansa unor premii colosale. Acesta trebuie să găsească 3 cărți  identice cu suita aferentă dintre cele 12 de pe ecran pentru a câștiga premiul.

Nu este impusă nicio valoare a pariului pentru a participa la Jackpot Cards, dar nici nu este atât de ușor pe cât se pare să ajungi acolo. Modul de formare a combinațiilor câștigătoare este clasic (de la stânga la dreapta, pe role adiacente) de la minim 3 simboluri identice (cu excepția cireșelor, care acordă câștiguri și pentru 2 simboluri de același fel).

În momentul în care plasezi miza maximă (100 de unități), vei obține următoarele câștiguri:

  • Scatter (Steaua) – între 200 și 5000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Șeptarii – între 2000 și 100000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Pepenii și Strugurii – între 1000 și 10000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Prunele, Lămâile și Portocalele – între 400 și 4000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Cireșele – între 100 și 4000 unități pentru 2-5 simboluri.

5 Dazzling Hot este un slot relaxant, ideal pentru jucătorii care nu își doresc elementele grafice și motive de distracție și care se concentrează exclusiv pe joc și câștiguri!

Concluzie recenzie 5 Dazzling Hot

Fără să iasă prea mult în evidență, 5 Dazzling Hot reușește să se poziționeze printre sloturile populare ale brandului EGT Interactive. Dispune de 5 linii de plată fixe, un RTP de 95, 74% și oferă un câștig de 100000 de credite. Dacă vrei să te bucuri în liniște de niște păcănele cu fructe și șeptari în stilul fruit machine clasic, joacă 5 Dazzling Hot slot!

Actualizat: