Politica de confidențialitate

Cazinoro.com consideră confidențialitatea datelor un subiect foarte serios. Mai jos, poți afla în detaliu cine suntem, ce fel de date colectăm de la utilizatorii noștri, cum le utilizăm și cum îți poți exercita drepturile în ceea ce privește protejarea datelor cu caracter personal. 

Despre noi

Cazinoro.com (definit în continuare ca Noi sau Nostru) este un site de comparație în industria jocurilor de noroc (definit în continuare ca Website), operat de SIA SF2, număr de înregistrare 40103691516, cu sediul înregistrat la adresa str. K. Valdemara, nr. 33-30, Riga, Letonia, cod LV-1010. Website-ul nostru permite utilizatorilor (definit în continuare ca Dumneavoastră sau Subiectul Datelor) să afle mai multe despre operatorii online de jocuri de noroc și să decidă care dintre aceștia este o alegere mai potrivită pentru ei.  

Ce fel de informații colectăm?

Cazinoro.com este operator de date cu caracter personal, după cum este stipulat în continuare:

Date de utilizare – pentru a face posibilă vizitarea Website-ului, colectăm date necesare accesării paginii web. Aceste date includ paginile pe care dumneavoastră le-ați accesat, operatorii de jocuri de noroc pe care ați făcut click, adresa IP, adresa URL cu care a fost accesat Website-ul, tipul de browser folosit, tipul de dispozitiv electronic folosit, rezoluția ecranului, preferințele de limbă setate pe Website și data și ora accesării.

Date cu caracter personal – în cazul abonării la newsletter-ul nostru, vom solicita adresa de email pe care vă putem trimite dumneavoastră materialele informative specifice. La momentul abonării, va fi stipulat clar scopul exclusiv al utilizării adresei de email oferite de dumneavoastră, tipul de conținut care va fi trimis de noi la adresa respectivă, reperele procesului de dezabonare și informații cu privire la posibilitatea împărtășirii de către noi a informațiilor dumneavoastră cu terți. Abonarea la newsletter cu o adresă de email validă se face exclusiv prin completarea voluntară a formularului online, orice înscriere prin mijloace diferite putând fi considerată o violare a termenilor și condițiilor stipulat în actualul document.

Dat fiind scopul și caracterul informațiilor procesate de noi prin intermediul Website-ului, nu vă putem identifica personal cu ajutorul acestor date.

Cum colectăm informațiile?

Datele de utilizare detaliate mai sus sunt colectate prin intermediul web logs și al scripturilor/pixelilor de tracking. De asemenea, Website-ul trimite cookies sistemului Dumneavoastră pentru a facilita procesarea datelor de utilizare și asigurarea unei calități superioare a experienței de utilizator. Mai multe detalii despre utilizarea cookies pe Cazinoro.com puteți găsi în secțiunile următoare.

Orice fel de date cu caracter personal sunt procesate și colectate numai prin completarea explicită a unui formular dat, precum cel pentru înscrierea la newsletter.

Cum utilizăm datele personale colectate?

Datele de utilizare sunt colectate cu scopul de a optimiza experiența de utilizator pe Website și de a îmbunătăți acțiunile noastre de marketing. Aceste date pot fi folosite și pentru personalizarea Website-ului în funcție de preferințele dumneavoastră, pentru accelerarea și îmbunătățirea procesului de suport clienți, dar și pentru prevenirea și detectarea eventualelor fraude și probleme legate de utilizarea incorectă a datelor personale.

Datele cu caracter personal (ex. adresa de email) sunt colectate cu scopul de a trimite regulat oferte și conținut personalizat cu scop informativ prin poșta electronică.

Noi nu vindem, distribuim sau împrumutăm datele dumneavoastră cu caracter personal, decât cu acordul dumneavoastră expres sau atunci când legislația activă o cere.

De asemenea, nu ne implicăm în programe de profiling automatizat utilizând datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cum distribuim datele colectate?

Deoarece procesul optimizării website-ului și experienței de utilizator poate implica terți, datele colectate și procesate de noi, descrise în detaliu la punctele anterioare, pot fi distribuite partenerilor contractuali după cum urmează:

Parteneri de publicitate – este posibil să împărtășim datele colectate prin intermediul Website-ului cu partenerii noștri de publicitate, cu scopul optimizării performanței platformei și pentru prevenirea activității de fraudă.

Furnizori de servicii – o parte dintre serviciile oferite de noi sunt realizate de parteneri contractuali, precum furnizori de hosting web sau de tehnologie pentru email marketing. Datele personale oferite acestor terți sunt utilizate cu scopul exclusiv stipulat de contractul de prestări servicii și în conformitate cu statutul lor de procesatori de date cu caracter personal.

Organe ale legii – în cazul în care legea o va cere, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale.

Orice alt tip de procesare a datelor dumneavoastră colectate prin intermediul website-ului va fi condiționată de acordul dumneavoastră. 

Vă rugăm să aveți în vedere că atunci când faceți click pe profilul unuia dintre operatorii de jocuri de noroc listați pe Website și accesați Website-ul operatorului, părăsiți zona digitală operată de noi și vă conformați politicii de confidențialitate a paginii accesate. Noi nu avem control asupra politicii cookies utilizate pe website-uri terțe.

Durata stocării și procesării datelor dumneavoastră

Cazinoro.com va stoca și procesa datele colectate de la utilizatorii săi atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care datele sunt colectate. Colectarea și procesarea datelor se va opri la momentul atingerii scopului pentru care acestea au fost folosite sau în momentul cererii explicite a subiectului datelor (utilizatorului) de a-și retrage acordul de stocare și utilizare a datelor.

Prezentele directive vor fi urmărite și respectate de noi pe toată durata considerată necesară pentru atingerea obiectivelor urmărite prin colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cookies și tehnicile de tracking

Cookies sunt fișiere text de dimensiuni mici care depozitează anumite date. Noi utilizăm cookies pentru a asigura o experiență de utilizator cât mai plăcută și pentru a optimiza procesele Website-ului, prin analiza comportamentului utilizatorilor și modului în care aceștia folosesc Website-ul. Prin intermediul fișierelor Cookies putem determina ce tip de pagini sunt accesate mai des, care este timpul petrecut de utilizatori pe aceste pagini și cât de folositoare sunt ele pentru cititori. Scopul colectării acestor informații este acela de a optimiza activitatea paginii web, de a o restructura și de a măsura succesul campaniilor publicitare sau promoționale desfășurate pe Website.

Fișierele de tip Cookies nu ne oferă în niciun fel access la dispozitivele personale sau la datele depozitate în acestea, ci numai la datele pentru care avem acordul dumneavoastră. Prin vizitarea Website-ului vă dați acordul pentru utilizarea de către noi a fișierelor Cookies. În cazul în care vă doriți să stopați activitatea Cookies, puteți seta această preferință în browser-ul personal de internet, unde puteți șterge fișierele cookies sau puteți schimba setările predefinite pentru utilizarea acestora. 

Fișierele cookies vor stoca informațiile de utilizare specifice pentru o perioadă limitată de timp, acestea fiind depozitate și utilizate până la expirarea cookie-urilor sau până la ștergerea acestora de către dumneavoastră.

Fișierele Cookies utilizate pe website

Website-ul nostru utilizează cookies primare, operate prin domeniile noastre, și cookies de terță parte, operate prin domenii sau servicii oferite de terți.

Cookies primare – acestea sunt instalate pe Cazinoro.com cu scopul de a facilita procesarea datelor de utilizare, de a determina obiceiurile de logare și sursele de trafic pe Website, precum și pentru a susține segmentarea conținutului în categoriile potrivite.

Cookies de terță parte – sunt fișiere cookies instalate de furnizorii noștri contractuali de servicii/domenii și se referă la:

  1. Google Analytics – optimizează determinarea de obiceiuri de logare, facilitează procesarea datelor de utilizare și evaluează sursele principale de trafic pe website
  2. Google Ads – facilitează utilizarea reclamelor și activităților publicitare prin intermediul platformei Google AdWords
  3. Microsoft Bing – facilitează utilizarea reclamelor și acțiunilor publicitare efectuate prin platforma Google AdWords. Puteți consulta politica cookies a Bing Ads aici: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-gb/resources/policies/microsoft-bing-ads-privacy-policy 
  4. Hotjar – facilitează procesarea datelor de utilizare și determinarea obiceiurilor de logare pe website. Politica cookies a Hotjar este disponibilă aici: https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information 
  5. One Signal – facilitează trimiterea de notificări push anonime în browser-ul web. Detalii despre politica cookies aici: https://onesignal.com/privacy_policy 

Bază legală

Conform GDPR și legislației în vigoare în România, datele cu caracter personal pot fi prelucrate numai cu acordul dumneavoastră și aveți dreptul de a vă retrage acordul de prelucrare a datelor oferit operatorilor care prelucrează date cu caracter personal. Noi vom utiliza datele de utilizare și pe cele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul website-ului numai pentru a satisface interesele profesionale și de bună funcționare a platformei, ceea ce poate include combaterea fraudei, îmbunătățirea experienței de folosire a website-ului, analizarea performanței campaniilor de publicitate. În cazul în care interesele noastre, în calitate de companie, le contrazic pe cele ale dumneavoastră, în calitate de subiect al datelor, vom sista colectarea și procesarea datelor până la obținerea acordului dumneavoastră. 

Pentru orice utilizare a datelor dumneavoastră, fie de utilizare, fie cu caracter personal, alta decât cele descrise în acest document, vom avea nevoie de acordul dumneavoastră, subiectul datelor, înainte de începerea procesării datelor.

Cum poți opri colectarea datelor tale personale?

Aveți dreptul să renunțați la acordul oferit pentru colectarea și procesarea datelor dumneavoastră în orice moment. Pentru a vă retrage din acordul de utilizare, procesare și distribuire a datelor de utilizare și a datelor cu caracter personal, contactați [email protected]

Siguranța copiilor

Website-ul nostru se adresează exclusiv adulților, cu vârste de peste 18 ani. Face eforturi active pentru a preveni accesarea site-ului de către minori și copii. De asemenea, nu procesăm în cunoștință de cauză datele minorilor. În cazul în care există în cadrul website-ului date ale persoanelor cu vârste sub 18 ani, vom fi atenționați și vom urma procesul intern pentru ștergerea acestor date, în acord cu directivele în vigoare pentru protecția datelor, în cel mai scurt timp rezonabil posibil.

Ne absolvim de responsabilitatea procesării datelor persoanelor cu vârste sub 18 ani în cazurile de care nu avem cunoștință și de care nu suntem atenționați.

Protejează datele tale personale. 

Website-ul nostru utilizează tehnologii moderne destinate protecției datelor colectate. Aceste mecanisme includ procese de criptare a datelor personale pe care le păstrăm, minimizarea cantității de date depozitate și conformarea la procedee organizaționale stricte în legătură cu procesarea datelor cu caracter personal. 

De asemenea, ca subiect al datelor colectate, aveți drepturi totale asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal. Astfel, puteți opta oricând pentru modificarea, ștergerea, limitarea sau restricționarea colectării datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Pentru a vă exercita drepturile asupra datelor dumneavoastră, vă rugăm să emiteți o cerere de acest fel la adresa [email protected] În cel mai scurt timp posibil pentru noi, vom urma procedura internă în vigoare pentru a îndeplini cererea dumneavoastră de modificare, ștergere sau limitare a colectării și procesării datelor cu caracter personal. Retragerea dumneavoastră din acordul de colectare și prelucrare a datelor de utilizare și a celor cu caracter personal este complet voluntară și se efectuează gratuit, fără a vă aduce pagube și fără a vi se imputa niciun drept.

Orice modificare adusă de dumneavoastră modului în care sunt colectate și procesate datele de utilizare și cele cu caracter personal poate avea efecte asupra experienței de utilizare a Website-ului și a altor interacțiuni legate de Cazinoro.com, precum primirea regulată de noutăți prin intermediul newsletterului.

Drepturile dumneavoastră ca subiect al datelor

Conform legislației în vigoare în România și în Uniunea Europeană, datele de utilizare și cele cu caracter personal pot fi distribuite între operatori din spațiul european, iar în cazul accesării acestor date de către operatori din afara UE, operatorul primar de date va trebui să specifice numele țărilor implicate. De asemenea, la accesarea Website-ului nostru, veți fi informat cu privire la existența și utilizarea fișierelor cookies, cu privire la scopurile cu care le utilizăm și veți putea accepta sau refuza utilizarea acestora. Posibilitatea de a accesa Website-ul în cazul refuzului utilizării fișierelor cookies este decisă de noi, în funcție de interesele declarate ale companiei.

În continuare, iată câteva dintre drepturile pe care utilizatorii platformelor online le au în cadrul UE:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Cazinoro.com, conform celor descrise în prezentul document
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Cazinoro.com cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri nejustificate, de către Cazinoro.com a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care a fost solicitat acest lucru de către subiectul datelor sau datele nu mai servesc scopului stipulat în documentul actual
  • dreptul la restricționarea prelucrării datelor în cazul în care prelucrarea este ilegală, subiectul datelor nu și-a dat acordul pentru prelucrare, datele nu servesc scopului descris de operatorul de date sau subiectul datelor contestă acuratețea acestora
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Cazinoro.com către alt operator de date, în condițiile prevăzute de lege
  • dreptul la opoziție în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări explicite către Cazinoro.com
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, precum crearea de profiluri. Menționăm că Cazinoro.com nu se implică în activități de creare de profiluri automate.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar

Modificări în politica de confidențialitate

Orice modificare adusă politicii noastre de confidențialitate va fi actualizată în această pagină web. Pentru a rămâne întotdeauna la curent cu noile dispoziții, vă rugăm să consultați pagina periodic și să respectați directivele setate.