Age of the Gods Demo

4 / 5
95.02 % RTP
Joacă Gratis Age of the Gods
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
3000 RON Bonus
750 RON Bonus
Nume Age of the Gods
Furnizor Joc Playtech
Temă Joc Mythology
RTP 95.02
Lansat 2016
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.2 / 0.2
Volatility Low
<
Age of the Gods – mitologia greacă și jackpot-urile progresive fac casă bună și avantajoasă pentru jucători
Caracteristici slot Age of the Gods
Runda Bonus
Cum se joacă Age of the Gods pacanele
RTP, mize și câștiguri
>

Age of the Gods – mitologia greacă și jackpot-urile progresive fac casă bună și avantajoasă pentru jucători

În 2016, Playtech a lansat una dintre cele mai bine cotate francize de sloturi cu numeroase titluri. La această serie contribuie Playtech Vikings, Ash Gaming și Playtech Origins, alături de compania mamă, Playtech. Jocurile din această franciză se evidențiază prin grafică, efecte sonore, animații și jackpoturile progresive.

Caracteristici slot Age of the Gods

Formatul jocului ca la aparate Age of the Gods implică 20 de linii de plată, 3 rânduri și 5 role. Tema este inspirată din poveștile cu zei greci, principalele zeități regăsindu-se pe simbolurile din joc. Zeus, Athena, Hades, Poseidon, Afrodita și Hercule apar pe role alături de un coif și cărți de joc.

Simbolurile speciale sunt disponibile în slotul Playtech, logo-ul jocului fiind simbolul Scatter, iar cuvântul Wild având rol de simbol Wild. Patru jackpot-uri misterioase, din categoria progresiv, sunt oferite jucătorilor Age of the Gods: Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power.

Special Pantheon of Power este caracteristica din jocul de bază care îi oferă jucătorului pariul plasat înmulțit de 200x. Acest lucru se întâmplă dacă pe o linie de plată activă se regăsesc toate simbolurile cu zei – Hercule, Atena, Poseidon, Afrodita și Zeus.

Runda Bonus

Ca să obții acces la specială (Age of the Gods Bonus) trebuie ca pe role să apară 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. Mai departe trebuie să asociezi trei simboluri cu același zeu pentru a juca runda Bonus corespunzătoare.

Dacă ai întors o monedă cu zeul Hades, atunci te vei reîntoarce la ecranul rundei Bonus unde vei putea obține mai multe rotiri gratuite. Rundele Bonus specifice zeilor nu pot fi redeclansate, dar după finalizare, jucătorul revine în ecranul Bonus unde poate câștiga alte runde gratuite.

Athena Free Games

Această specială îți oferă 9 rotiri gratuite, iar în timpul fiecărei runde vei primi în mod aleatoriu un multiplicator cu valoarea cuprinsă între 2x și 5x.

Zeus Free Games

Tot 9 rotiri gratuite primești la această specială, dar începi cu un multiplicator de 1x, iar la trei rotiri, Zeus crește valoarea cu 1+. Pe poziția centrală, simbolurile Wild devin Sticky.

Poseidon Free Games

Speciala lui Poseidon înseamnă 9 free spins pentru jucător, iar zeul marilor va transforma până la 5 simboluri în simboluri Wild unice (cu tridentul lui Poseidon).

Hercules Free Games

Runda Bonus a lui Hercule vine cu 9 runde gratuite, iar la fiecare rotire gratis Hercule va umple rola 3 cu simboluri Stacked Wild.

Age of the Gods playlines

Cum se joacă Age of the Gods pacanele

Miza se setează apăsând butoanele plus și minus din dreptul câmpului Bet/Line. Pentru a juca în modul manual trebuie apăsat butonul Spin. Modul automat se joacă apăsând butonul Auto Play.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul Age of the Gods este 95.02%, valoare sub recomandarea experților, care este de 96%. Volatilitatea este medie. Miza minimă este 0.20 monede, în timp miza maximă este 40 de monede. Câștigul maxim în Age of the Gods, jocul de bază, este 10.000x pariul jucătorului, dar sunt disponibile și jackpot-urile Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power.

Actualizat: