Aviator Demo

4 / 5
97.0 % RTP
Joacă Gratis Aviator
700 RON Bonus + 150 Rotiri gratuite
1150 RON Bonus + 10 Rotiri gratuite
700 RON Bonus + 250 Rotiri gratuite
Nume Aviator
Furnizor Joc Spribe
Temă Joc Adventure
RTP 97.0
Lansat 2019
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max /
Volatility
<
Aviator – anticipează când avionul este gata să se prăbușească și crește-ți cota de câștig
Caracteristici Aviator
Runda Bonus
Cum se joacă Aviator
RTP, mize și câștiguri
>

Aviator – anticipează când avionul este gata să se prăbușească și crește-ți cota de câștig

În 2019, Spribe, un studio producător de jocuri de noroc digitale, a lansat Aviator, un joc din categoria crash. Succesul jocului a fost instant, obținând inclusiv titlul de Jocul Anului. Având o temă simplă, inspirată de lumea aviatică, jocul este captivant datorită mecanismului său.

Caracteristici Aviator

Algoritmul Aviator este unul bazat pe tehnologia crypto, generându-se un cod HASH SHA512, care garantează că rezultatele sunt 100% imprevizibile. În plus, orice pariu, câștig și orice altă activitate conexă jocului este înregistrată în lanțul de blocuri care stă la baza Aviator. Așadar, totul este 100% transparent, jocul creat de Spribe făcând parte din categoria Provably Fair.

În joc există opțiunea istoricul pariurilor, atât pentru sesiunea de joc proprie, cât și pentru ceilalți jucători. Pot fi afișate rezultatele pe zi, lună și an, dar și cele mai mari câștiguri și sume uriașe obținute de jucători, dar și după valoarea multiplicatorilor.

Pe lângă rezultatele live, jucătorul mai are la dispoziție și posibilitatea de a obține bonusuri. Acestea sunt disponibile în chat-ul jocului, cu revendicare instant pentru jucătorii logați la momentul respectiv. De altfel, chat-ul Aviator poate fi folosit de către jucători și pentru discuții, jocul crash Spribe având și un element social foarte bine dezvoltat.

Turneele Aviator sunt o altă caracteristică disponibilă în acest joc crash. Jucătorii se pot înscrie la aceste competiții care au premii diferite, precum free bet-uri, cash sau recompense speciale. Mai pot fi obținute și puncte bonus, o caracteristică interesantă pentru un joc de noroc digital.

Runda Bonus

Nu există nicio rundă Bonus în sensul specific sloturilor, adică speciala. Totuși, jucătorul beneficiază de un bonus live, care poate fi revendicat de pe chat la momentul apariției. Promoția este limitată, dar Spribe are grijă să aloce noi bonusuri în mod constant, chiar dacă momentul este ales în mod aleatoriu.

Cum se joacă Aviator

Ecranul de joc este împărțit în două centre de comandă, cu pariuri prestabilite sau se poate alege miza după propria dorință a jucătorului. În acest sens se apasă butoanele plus și minus de sub câmpul Bet.

Jucătorul va plasa pariul apoi va apăsa pe butonul Bet ca să înceapă runda. Acesta trebuie să apese butonul Cash Out oricând consideră de cuviință, dar înainte ca avionul animat să își ia zborul.

Modul Auto Play se activează apăsând pe butonul Auto. Jucătorul va stabili care este valoarea de multiplicare la care să se activeze automat opțiunea Cash Out. Pot fi plasate două pariuri în același timp, fie în modul manual, fie ambele pe Auto Play, fie una manual și alta Auto.

Pariul se va multiplica cu valoarea multiplicatorului afișată la momentul apăsării butonului Cash Out. Multiplicatorul nu are o limită maximă setată, începe de la 1x și poate ajunge până 100.000x și chiar la valori mai mari.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul jocului Aviator este 97%, peste media recomandată de experții în jocurile de cazinou, care este 96%. Volatilitatea este mică, dar are tendința să atingă la nivel mediu. Miza minimă este 0.10 monede, iar maxima poate ajunge până la 100 de monede. Câștigul maxim setat de Spribe pentru Aviator a ajuns în 2024 până la 2.56 milioane x pariul jucătorului.

Actualizat: