Gates of Olympus Demo

4 / 5
96,5 % RTP
Joacă Gratis Gates of Olympus
500€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
1000€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
Nume Gates of Olympus
Furnizor Joc Pragmatic Play
Temă Joc Mitologie
Tip Joc Sloturi video
Game tag Cumpara Bonus
RTP 96,5
Lansat 2021
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.2 / 100
Volatility HIgh
<
Gates of Olympus – deschide porțile către muntele sacru al zeilor greci și obține câștiguri potențiale reale
Caracteristici Gates of Olympus păcănele
Runda Bonus
Cum se joacă jocul de păcănele Gates of Olympus
RTP, mize și câștiguri
>

Gates of Olympus – deschide porțile către muntele sacru al zeilor greci și obține câștiguri potențiale reale

Pragmatic Play a lansat o serie de jocuri Gates of, printre care se evidențiază Gates of Olympus, Gates of Aztec, Gates of Heaven, Gates of Hades sau Gates of Gatot Kaca. Slotul lansat în 2021, în format Pay Anywhere, Gates of Olympus s-a dovedit atât de popular încât în 2023 a beneficiat de o nouă variantă, Gates of Olympus 1000.

Caracteristici Gates of Olympus păcănele

Formatul Pay Anywhere de la Gates of Olympus slot se bazează pe configurație cu 6 role și 5 rânduri. Tema slotului este inspirată din cultură mitologică greacă, dar simbolurile nu sunt legate de această temă. Printre acestea sunt întâlnite diverse artefacte și pietre prețioase.

Simbolul Wild lipsește dintre simbolurile speciale din joc, dar simbolul Scatter, care este Zeus își face apariția pe toate rolele. Pe role apar și alte simboluri speciale, anume multiplicatorii de câștig, care au diferite culori (roșu, verde, violet și albastru). Avantajul este că multiplicatorii își fac apariția atât în timpul specialei, cât și a jocului de bază.

Ante Bet este o funcție care îi permite jucătorului să-și crească șansele de a obține acces la specială contra unui pariu înmulțit de 25x. De asemenea, șansele de câștig pot fi îmbunătățite cu ajutorul rolelor Tumble, unde simbolurile câștigătoare sunt înlocuite automat cu alte simboluri cu potențial de câștig. Grafica și efectele sonore sunt de calitate, atmosfera slotului fiind una plăcută.

Runda Bonus

Speciala de la Gates of Olympus se declanșează cu 4, 5 sau 6 simboluri Scatter și echivalează cu 15 rotiri gratuite. În cazul în care, pe parcursul rundelor, pe role apar 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, atunci jucătorului i se vor acorda alte 5 rotiri gratuite suplimentare.

Multiplicatorii care își fac apariția în timpul specialei îi acordă jucătorului câștiguri care vor fi înmulțite în mod aleatoriu. Valoarea de multiplicare minimă este de 2x, în timp ce multiplicatorul maxim ajunge până la 500x.

Gates of Olympus playtable

Cum se joacă jocul de păcănele Gates of Olympus

Preparativele pe care trebuie să le realizeze jucătorul sunt legate de selectarea mizei. În acest sens, acesta va folosi butoanele plus și minus pentru a ajusta valorile de la câmpurile Bet și Coin Value.

Activarea butonul Ante Bet se efectuează prin glisarea butonului corespunzător. Modul de joc standard este manual (nu este disponibil modul AutoPlay).

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul slotului Gates of Olympus este 96.50%, valoare peste media recomandată (96%) și care nu se modifică nici la activarea funcției Ante Bet. Miza minimă este setată la 0.20 monede, iar cea maximă la 100 monede, ajungând la 125 monede atunci când este activat modul Ante Bet. Valoarea de multiplicare standard a mizei pariate este de 20x și 25x când se activează Ante Bet.

Volatilitatea este mare. Câștigul maxim este setat la 5000x pariul pe care îl mizează jucătorul. În cazul în care se activează opțiunea Ante Bet, atunci limita maximă de câștig este setată la 4000x. În timpul unei runde, dacă această valoare este atinsă, atunci runda se va termina în mod automat. 

Actualizat: