Just Jewels Demo

5 / 5
95.42 % RTP
Joacă Gratis Just Jewels
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
3000 RON Bonus
1200€ Bonus
Nume Just Jewels
Furnizor Joc Novomatic
Temă Joc Fantezie
Tip Joc Sloturi video
RTP 95.42
Lansat 2012
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Da
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max /
Volatility Medium
<
Recenzie Just Jewels slot
Just Jewels Slot – despre joc și tematică
Concluzie recenzie Just Jewels
>

Recenzie Just Jewels slot

Cum îți sună 1 milion de unități în buzunar? Joacă Just Jewels de la Novomatic și te vei convinge! Unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate ale brandului te menține în fața ecranului rotire după rotire până când vei reuși să obții un premiu cash demn de lista câștigătorilor de la cazinoul online la care vei juca. Distrează-te cu Just Jewels chiar acum!

Just Jewels Slot – despre joc și tematică

GreenTube a reușit să creeze un slot care și-a păstrat popularitatea până în ziua de astăzi, în acest sens contribuind modul de joc, dar și câștigul de 1 milion de unități. Fără să exceleze la capitolul grafică și sunete, Just Jewels slot reușește să păstreze atmosfera unui joc de pacanele clasic cu 9 linii de plată (10 linii în versiunea Deluxe), un RTP de 95, 42% și cu o variație medie.

Fără simbol Wild, dar cu simbol Scatter, fără free spins și multiplicatori, Just Jewels se bazează pe runda Gamble pentru a mări câștigul unui jucător (2x). Câștigurile se formează pe rolele adiacente, de la stânga către drepta, la minim 3 simboluri identice. Jocul are ca tematică pietrele prețioase, care se regăsesc printre simbolurile din Just Jewels!

Reguli – Cum se joacă Just Jewels

Poți plasa miza pe toate liniile de plată sau pe un anumit număr de linii de plată la alegere. Alege între 1 și 200 de unități pe linie, ceea ce înseamnă că vei paria între 9 și 1800 de unități pe toate liniile de plată. Apasă semnele “+/-“ din dreptul butonului Lines pentru a selecta numărul de linii pe care vei paria și pe cel cu Bet/Line pentru a paria miza.

Jocul Just Jewels începe pe modul manual din butonul Start și în modul automatic, apăsând butonul Auto Play. Butonul Playtable furnizează date despre tabelul de plăți și pe More Info pentru a afla mai multe informații despre regulile slotului Just Jewels. Rundă Gamble este disponibilă doar pe modul manual, nu și pe modul automatic.

Caracteristicile bonus ale slotului Just Jewels

Just Jewels vine cu un șoc pentru jucătorii moderni de pacanele – nu oferă simbol Wild. În lipsa acestuia, simbolul Scatter este semnul special, dar în afara câștigului maxim de 90000 de unități nu oferă free spins sau alte caracteristici spectaculoase. Simbolul este Euro, acesta oferind un câștig cuprins între 3600 și 90000 de unități pentru 3-5 simboluri, iar printre celelalte simboluri din slotul Just Jewels se mai regăsesc:

  • Lingourile de Aur – între 6000 și 100000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Coroana – între 10000 și 1000000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Teancurile de Dolari – între 6000 și 100000 unități pentru 3-5 simboluiri;
  • Diamantele Roșii și Albastre – între 3000 și 40000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Diamantele Verzi și Mov – între 2000 și 30000 unități pentru 3-5 simboluri.

Pentru cei cărora le place să riște, runda Game reprezintă cea mai bună opțiune prin care își pot dubla avantajul obținut în timpul rotirii precedente. În Just Jewels slot poți juca o sesiune care îți oferă maxim 5 încercări, dar avantajul este că îți poți dubla pariul la fiecare încercare.

Concluzie recenzie Just Jewels

Slotul Just Jewels de la GreenTube este un joc popular tocmai pentru că respectă rețeta clasică – fără simboluri și caracteristici speciale, dar un gameplay fluid, care oferă câștiguri pe măsură. Jocul devine și mai interesant în momentul activării rundei de Risc (Double Game), când jucătorul își poate dubla câștigul ghicind culoarea cărții de joc (roșu sau negru).

Având în vedere că premiul cel mare este de 1 milion de unități, mai mult ca sigur că îți vei dori să joci Just Jewels! Încearcă gratuit sau pe bani reali și bucură-te de fiecare rotire ce te poate aduce mai aproape de super câștig!

Actualizat: