Magic Princess Demo

5 / 5
93.51 % RTP
Joacă Gratis Magic Princess
300$ Bonus + 70 Rotiri gratuite
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
3000 RON Bonus
Nume Magic Princess
Furnizor Joc Novomatic
Temă Joc Basm
Tip Joc Sloturi video
RTP 93.51
Lansat 2012
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Da
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Nu
Pariu Min/Max /
Volatility Medium
<
Recenzie Magic Princess slot
Magic Princess Slot – despre joc și tematică
Concluzie recenzie Magic Princess
>

Recenzie Magic Princess slot

GreenTube este subsidiara Novomatic care a lansat de-a lungul timpului numeroase sloturi de succes, de la Book of Ra și până la Lucky Lady’s Charm. Unul dintre cele mai vechi jocuri ca la aparate ale acestui brand este Magic Princess, un joc de pacanele despre care vom discuta în cele ce urmează. La finalul recenziei vom afla dacă acest slot merită sau nu atenția ta și dacă atunci când joci Magic Princess poți câștiga bani sau doar te poți distra!

Magic Princess Slot – despre joc și tematică

Lansat în 2012, acest joc de sloturi online de la GreenTube este inspirat din lumea poveștilor. Drept urmare, simbolurile fac parte din această tematică. Slotul are un RTP de 94%, o variație medie și 20 de linii de plată, oferind un câștig care ajunge până la 50,000 de unități.

În joc vei beneficia de free spins, dar și de runda Gamble, care îți vor facilita obținerea de câștiguri mai însemnate. Fără să aibă un jackpot progresiv, Magic Princess se bazează pe armele clasice în lupta pentru atragerea atenției jucătorilor.

Reguli – Cum se joacă Magic Princess

Se poate paria pe 5, 10 sau 20 de linii de plată, în acest sens trebuind să apeși semnele +/- din dreptul butonului Lines. Valoarea mizei se stabilește în același mod (+ sau -) dar din dreptul butonului Bet/Line. Totalul mizei va fi afișat în dreptul butonului Bet.

Suma pe care se poate paria este cuprinsă între 0, 05 și 5 unități pe linie, ceea ce înseamnă că suma totală de plată pe toate cele 20 de linii este cuprinsă între 1 și 100 de unități. Pentru a începe Magic Princess în modul manual trebuie să apeși butonul Start, iar pentru modul automatic, ai la dispoziție butonul Auto Play. Din butonul Playtable vei accesa tabelul cu plăți, iar din butonul More Info vei afla regulile jocului.

Caracteristicile bonus ale slotului Magic Princess

În Magic Princess aveam atât simbol Wild (Prințesa), care va înlocui toate celelalte simboluri, mai puțin simbolul Scatter (Globul Albastru de Cristal). Simbolul Wild plătește dublu atunci când apare în combinație, în timp ce simbolul Scatter oferă 15 free spins atunci când pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri cu Globul Albastru de Cristal.

Rundele gratis au multiplicatori de 3x și pot fi redeclanșate în timpul free spins. Runda Gamble este disponibilă doar în jocul de bază (nu și în timpul sesiunii de free spins), iar dacă activezi modul Auto Play, atunci nu vei avea putea opta pentru multiplicarea câștigurilor (runda este de tipul Double or Nothing, nu cu cărți a căror culoare să o ghicești).

Valoarea câștigului maxim este de 50,000 de unități atunci când pariezi suma maximă pe toate liniile de plată. Combinațiile se formează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, de la 2 simboluri de același fel (pentru semnele cu valoare mare) și de la 3 simboluri identice pentru restul semnelor.

Miza maximă îi poate aduce jucătorului următoarele câștiguri:

  • Wild (Prințesa) – între 50 și 50000 unități pentru 2-5 simboluri;
  • Scatter (Globul Albastru de Cristal) – între 200 și 55,000 unități pentru 2-5 simboluri;
  • Pisica Neagră și Păunul – între 10 și 2500 unități pentru 2-5 simboluri;
  • Castelul – între 100 și 2000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Coroana și Bagheta Magică – între 75 și 1250 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Ace și King – între 50 și 600 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Queen, Jack și 10 – între 25 și 500 unități pentru 3-5 simboluri;
  • 9 – între 10 și 500 unități pentru 2-5 simboluri.

Simbolul Scatter plătește indiferent de poziție pe care se află, iar Wild oferă dublu atunci când își face apariția într-o combinație câștigătoare.

Concluzie recenzie Magic Princess

Magic Princess nu strălucește din punct de vedere grafic, al animațiilor sau al sunetelor, nici nu dispune de o versiune pentru mobil (este joc conceput în Flash), dar este interesant datorită câștigului (50,000 de unități), rundelor gratuite (15) și a rundei de multiplicare a câștigurilor Gamble. Joacă Magic Princess gratis sau pe bani reali și descoperă magia câștigurilor!

Actualizat: