Majestic Forest

Star 5 / 5
96.19 % RTP
Joacă Gratis Majestic Forest
1500€ Bonus + 5% Cashback zilnic
2500 RON Bonus + 400 Rotiri gratuite
1000€ Bonus
Nume Majestic Forest
Furnizor Joc Amusnet Interactive
Temă Joc Animale
Tip Joc Sloturi video
RTP 96.19
Lansat 2015
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Da
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 10/200

Recenzie Mejestic Forest slot

Fanii sloturilor inspirate din natură se vor bucură să încerce Majestic Forest de la EGT Interactive, un joc de pacanele care pune accentul pe viața în pădure. Pe lângă simbolurile reprezentate de animalele sălbatice și câștigul care are o valoare de 5000x miza, jucătorul își poate dubla câștigurile și poate intra în cursa pentru Jackpot Cards.

Nici nu este de mirare că acest slot bazat pe viața în sălbatice se numără printre cele mai populare jocuri ca la aparate ale acestui brand. Joacă Majestic Forest gratis sau cu bani reali și distrează-te în timp ce câștigi!

Majestic Forest Slot – despre joc și tematică

Lansat în 2014, acest joc de pacanele online de la EGT Interactive are 10 linii de plată, 5 role, o variație mare și un RTP de 96, 19%. Că de obicei, fiind un slot EGT, nu lipsește runda Gamble, în care îți poți multiplica suma câștigată în runda anterioară (2x), dar nici jackpoturile progresive Jackpot Cards.

Poți obține în jocul de bază un câștig de 5000x miza, iar dacă declanșezi pe ecran simbolul Scatter (Copacul Fermecat, care este și simbol Wild) atunci vei primi 12 free spins. Grafica și animațiile sunt decente, iar sunetele care le imită pe cele ale animalelor de pe simboluri sunt realiste.

Reguli – Cum se joacă Majestic Forest

Alege suma pe care o vei paria din cele deja existente – 10, 20, 50, 100 sau 200 de unități. Vei plasa mize pe toate cele 10 linii de plată fixe, iar pentru a juca în modul automat, apasă butonul Auto Play (care are culoarea portocalie).

Combinațiile care îți oferă câștiguri se formează cu minim 2 simboluri identice (în cazul semnelor cu valoare mare) și cu 3 simboluri la cele cu valoare mică și în cazul simbolului Wild/Scatter. Acestea încep să se formeze de la stânga la dreapta, pe rolele adiacente.

Caracteristicile bonus ale slotului Majestic Forest

Simbolul Wild este același cu Scatter (Copacul Fermecat), așa că va înlocui toate celelalte simboluri de pe ecran. Atunci când apar 3 simboluri Scatter vei obține 12 free spins, runda de rotiri gratuite având opțiunea de redeclanșare, ceea ce îți poate aduce încă 12 runde gratis suplimentare.

În timpul sesiunii Free Spins se va juca Majestic Forest cu un alt set de role, iar la începutul rundelor, unul dintre simboluri va deveni Expanding Wild în timpul rotirilor gratuite. Simbolul Wild nu poate fi substituit în timpul rundelor gratis.

Runda Gamble se joacă în mod clasic (prin indicarea corectă a culorii cărții de joc – roșu ori negru), iar valoarea câștigului va fi dublă (ai la dispoziție 5 încercări care îți permit dublarea sumei câștigate anterior).

Intrarea în cursa pentru unul dintre cele 4 Jackpot Cards nu este condiționată de valoarea mizei plasate, așa că poți juca pe orice valoare vrei. În ceea ce privește câștigurile din jocul de bază, acestea pot ajunge până la următoarele sume, atunci când plasezi miza maximă (200 de unități):

  • Simbolul Wild/Scatter (Copacul Fermecat) – între 400 și 50000 de unități pentru 3-5 simboluri identice;
  • Ursul – între 200 și 100000 unități pentru 2-5 simboluri de același fel;
  • Lupul – între 100 și 4000 unități pentru 2-5 simboluri identice;
  • Vulpea – între 100 și 15000 unități pentru 2-5 simboluri de același fel;
  • Cerbul – între 100 și 15000 unități pentru 2-5 simboluri identice;
  • Ace și King – între 100 și 3000 unități pentru 3-5 simboluri de același fel;
  • Queen, Joker și 10 – între 100 și 2000 unități pentru 3-5 simboluri identice.

Te poți delecta cu varianta pentru desktop a slotului Majestic Forest, acest joc EGT neavând încă o versiune special concepută pentru mobil.

Concluzie recenzie Majestic Forest

Majestic Forest slot este un joc de păcănele care îți oferă șansa de a câștiga până la 100000 de unități (5000x miza). Având o grafică și animații decente, un gameplay fluid, o rundă de multiplicare a câștigului și 4 jackpot-uri progresive, acest slot EGT Interactive din 2014 reprezintă o modalitate excelentă de a te distra și de a câștiga atunci când îl joci într-un casino online legal din România!

Updated: