Barcrest

Barcrest este un producător de sloturi cu o istorie bogată. Formată în 1968 în Marea Britanie, a început prin crearea de sloturi mecanice care se aflau în cazinourile de pe insulă. Barcrest a fost achiziționată de IGT în 1998 și ulterior a fost vândută către Scientific Games în 2011. Studioul continuă să fie o sursă importantă de sloturi de pe piața iGaming.

Un lucru care diferențiază Barcrest de restul creatorilor din industrie este faptul că sunetul se oprește între rotiri. Acest lucru poate reprezenta un avantaj deoarece vei avea parte de o pauză în care să-ți calculezi următorii pași. 

Sloturile online dezvoltate de Barcrest au o rată de plată medie de 95%. Totuși, jocurile cu opțiune „bit bet” pot ajunge chiar și până la 99%. În plus, funcțiile bonus integrate îți pot aduce câștiguri substanțiale. 

informație

Jocurile sunt disponibile la cazinouri online din toată lumea. Barcrest îți oferă și oportunitatea de a testa jocurile fără bani. Pentru acest lucru este necesar să accesezi versiunea demo, în cadrul căreia pariurile și câștigurile sunt virtuale.

Accesul la jocurile Barcrest este facil deoarece sunt optimizate pentru a putea jucate de pe desktop, telefon sau tabletă. Ai nevoie doar ca dispozitivul tău să fie conectat la internet. 

Top jocuri Barcrest

Barcrest oferă fanilor peste 80 de jocuri de jocuri de cazino online cu teme clasice și simple. Jocurile sunt accesibile oricărui utilizator și sunt ușor de utilizat. Printre cele mai apreciate jocuri lansate se află Black Magic Fruits, Cash Stax, Rainbow Riches, dar nu numai.

Black Magic Fruits este un joc cu o grilă standard, de 3×3, în care simbolurile principale sunt reprezentate de fructe și șeptari câștigători. Dacă ești pasionat de jocurile clasice, trebuie să încerci și Black Magic Fruits. Slotul are rată de plată de 95.82% și un câștig care poate ajunge până la impresionanta sumă de 1.250x suma pariată. 

Rainbow Riches este unul dintre cele mai apreciate sloturi realizate de Barcrest, chiar dacă are deja peste un deceniu de la momentul lansării. Funcția Gamble îți permite să-ți multiplici câștigurile, în timp ce runda bonus, denumită Pots of Luck, îți poate aduce premii suplimentare.