Betsoft

Compania a fost lansată în anul 2006 în Anglia, însă primele sloturi online au fost lansate abia în anii următori. În anul 2016, Betsoft a luat o decizie importantă, care avea să ducă experiența jucătorilor la un alt nivel Dezvoltatorul a renunțat la jocuri flash și a trecut la HTML5. De-a lungul anilor, Betsoft a primit numeroase distincții pentru activitatea întreprinsă. Primul premiu a fost primit în anul 2017, iar de atunci au urmat peste 10 distincții. 

Portofoliul de jocuri Betsoft cuprinde o colecție impresionantă de peste 200 de jocuri de noroc. Printre acestea sunt sloturi online, dar și jocuri de blackjack, ruletă, video poker și loterie.

Compania deține licențe internaționale și în mai multe jurisdicții. Una dintre acestea este acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pentru țara noastră. 

Jocurile Betsoft sunt renumite pentru experiența captivantă pe care o oferă. Acestea sunt inspirate din lungmetraje de animație și au efecte audio și o grafică de invidiat. Cele mai multe jocuri online sunt prezentate prin trailere cinematografice. Toate acestea sunt disponibile și pe dispozitive mobile, deoarece în anual 2012 compania a decis să se axeze și pe segmentul mobil. În acest sens, Betsoft a lansat seria ToGo. Primul joc din aceasta a fost Charms & Clovers. 

informație

Astfel, jocurile de noroc dezvoltate de Betsoft pot fi accesate fără probleme și de pe dispozitive mobile. Poți folosi telefonul sau tableta cu sistem de operare Android sau iOS, experiența ta nu va fi afectată în niciun fel.

Jocuri Betsoft

Compania deține o selecție bogată de jocuri de masă: craps, blackjack, poker, pai gow, pontoon, ruletă și rummy. Nu lipsesc nici sloturile online, care sunt o parte importantă a companiei. 

Printre cele mai populare sloturi online deținute de Betsoft se află Good Girl Bad Girl, Ogre Empire sau Tiger’s Claw. Acestea sunt doar o mică parte din oferta companiei. 

Betsoft continuă să surprindă jucătorii cu noi jocuri și funcții captivante. Poveștile din spatele jocurilor îi diferențiază într-o piață tot mai competitivă a jocurilor de noroc.

Chiar dacă se pune un accent deosebit pe grafică și gameplay, nici siguranța jocurilor nu este lăsată mai prejos. Fiecare jucător are șanse egale de câștig în cadrul jocurilor de noroc dezvoltate de Betsoft.