Big Time Gaming

Anul 2016 a marcat momentul în care jucătorii de cazino au testat pentru prima dată mecanismul de joc Megaways și au aflat despre Big Time Gaming. Dragon Born, slotul cu 117649 de modalități de câștig a reprezentat primul joc dintr-o serie de jocuri care au schimbat segmentul sloturilor pentru totdeauna.
Citește mai mult

Prezentare Big Time Gaming

Compania Big Time Gaming a fost înființată în 2011 în Australia, în Sydney, iar în 2016 a prezentat un concept de joc inovativ, Megaways. Ulterior, brandul a oferit dreptul de a folosi acest mecanism și altor companii. În 2021, societatea a fost achiziționată de Evolution Gaming, acesta fiind și anul în care BTG a lansat primul slot cu până la 1 milion de modalități de câștig (Gold Megaways).

Categorii de jocuri dezvoltate de Big Time Gaming

BTG este un dezvoltator de pacanele prin excelență, lansând până în prezent, jocuri ca la aparate cu mecanisme deosebite, precum:

list image

Mega Clusters

list image

Mega Quads

list image

Win Exchange

list image

Triple Reaction

list image

Mega Dozer

list image

Feature Drop

list image

Mega Stacks

list image

Reel Adventure

list image

Mega Scatter

list image

Extra Ways

Brandul a lansat și jocuri licențiate, precum Survivor Megaways, Who Wants to be a Millionaire Megaways, Monopoly Megaways sau Wheel of Fortune Megaways.

Top 5 pacanele Big Time Gaming

1. Bonanza

Bonanza Bonanza
Big Time Gaming
5/5

Slot creat în 2016, cu temă legată de minerit, RTP 96%, volatilitate mare, specială cu 12 rotiri gratuite și extra 5 free spins pentru un simbol Scatter, multiplicator de câștig nelimitat la specială și simboluri Wild și Scatter. Câștig de până la 26000x miza.

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117649 modalități de câștig
Câștig maxim: €100.000
Caracteristici speciale: Cascading Reels, Free Spins, Multiplicator nelimitat, Dual Reactions, Extra Free Spins și simboluri Scatter și Wild
RTP: 96.00%

2. Extra Chilli

Extra Chilli Extra Chilli
Big Time Gaming
5/5

Joc de pacanele lansat în 2016, cu temă alimentară, RTP variabil (maxim 96.82%), volatilitate mare, specială cu opțiunea Gamble cu până la 24 rotiri gratuite, Win Reactions, Extra Reel și extra rotiri gratuite (4 sau 8 free spins pentru 3 și 4 simboluri Scatter). Câștig de până la 20000x miza. Este disponibilă și varianta Extra Chilli Epic Spins.

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117649 modalități de câștig
Câștig maxim: €800.000
Caracteristici speciale: Feature Drop, Win Reactions, Free Spin Gamble, Multiplicator nelimitat, Extra Reel, Extra Free Spins și simboluri Wild și Scatter
RTP: 96.82%

3. Opal Fruits

Opal Fruits Opal Fruits
Big Time Gaming
4/5

Slot prezentat în 2019, cu temă clasică (fructe) și spațială, RTP 96.67%, volatilitate medie/ușor mare, Extra Reels, Triple Reaction, multiplicatori Wild 3x, specială cu 10 rotiri gratuite și multiplicator de câștig nelimitat, 5 extra runde gratuite și simboluri Wild și Scatter. Câștig de până la 3600x miza.

Caracteristici tehnice: 6 role, 3-5-5-5-3 rânduri și 5625 modalități de câștig
Câștig maxim: €720.000
Caracteristici speciale: Triple Reaction, Wild Wins, Free Spins, Extra Free Spins, Extra Reels și simboluri Scatter și Wild
RTP: 96.67%

4. Max Megaways 2

Max Megaways 2 Max Megaways 2
Big Time Gaming
4/5

Joc ca la aparate lansat în 2023, continuare a slotului Max, cu temă de acțiune, spațială și pietre prețioase, RTP 96.64%, volatilitate mare, multiple caracteristici speciale și un câștig de până la 147620x miza.

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117649 modalități de câștig
Câștig maxim: €885.000
Caracteristici speciale: Bonus Buy, Win Exchange, Free Spins, Extra Free Spins, Enhanced Free Spins, Mega Scatter, Multiplier Boost, Increased Ways, Double Multiplier și simboluri Scatter și Wild
RTP: 96.64%

5. Wild Flower

Wild Flower Wild Flower
Big Time Gaming
5/5

Slot lansat în 2021, cu temă florală, RTP 96.59%, volatilitate mare, specială cu două opțiuni le alegere (7 rotiri gratuite cu Sticky Wilds sau 12 rotiri gratis cu Ladder Wild și multiplicatori de până la 80x), Mega Scatter cu extra avantaje și un câștig de până la 114000x miza.

Caracteristici tehnice: 6 role, 4 rânduri și 4096 modalități de câștig
Câștig maxim: €1.140.000
Caracteristici speciale: Full Reel Wilds, Sticky Wilds, Multiplier Ladder, Mega Scatter, Enhanced Free Spins, simboluri Wild și Scatter
RTP: 96.59%

Caracteristici unice

Brandul care a inventat mecanismul de joc Megaways l-a implementat în majoritatea sloturilor produse. De asemenea, a continuat să inoveze și a lansat și alte mecanisme de joc speciale precum MegaClusters, MegaScatter, MegaQuads și MegaPays.

Sloturile lansate prezintă, de obicei, volatilitate mare și o multitudine de runde bonus, multiplicatori de câștig, extre runde gratuite și alte beneficii. Multe dintre jocurile ca la aparate ale furnizorului includ și opțiunea Buy. A produs și sloturi cu licență, așa cum sunt Monopoly și Who Wants to Be a Millionaire.

RTP-ul jocurilor Big Time Gaming

Exceptând sloturile mai vechi, mare parte din colecția de jocuri ale brandului au un RTP peste 96%, care ajunge până la 97.72% (White Rabbit). Valoarea RTP-ului este diferită la unele cazinouri, însă, această diferență nu este semnificativă.

Prezentarea și istoria companiei Big Time Gaming

La zece ani de la înființarea societății, în 2021, Evolution Gaming a achiziționat acest producător de sloturi. Compania numără aproximativ 19 angajați. Brandul organizează diverse promoții pentru cei care le joacă sloturile oferindu-le norocoșilor premii cash sau autoturisme.

Licențe și Reglementări

BTG deține licențe MGA, Alderney, UKGC, Gibraltar și este autorizat în alte jurisdicții. Jocurile sunt testate de laboratoare de elită, precum GLI, eCOGRA sau iTech Labs.

Rezumat

Big Time Gaming este producătorul care a creat mecanismul Megaways, considerat unul dintre cele inovative concepte pentru sloturi. De asemenea, a lansat și alte mecanisme de joc precum Mega Quads sau Mega Clusters pe care le-a integrat în cele 59 titluri lansate până în 2024. În plus, jocurile sale includ numeroase caracteristici speciale.

FAQ

  • Cine este Big Time Gaming?
    Producător de pacanele fondat în 2011 în Australia, cu un portofoliu de 59 de jocuri în 2024. Achiziționat în 2021 de Evolution Gaming, acest furnizor a lansat în 2016 Dragon Born, primul joc ca la aparate ce se baza pe inovativul mecanism Megaways (117649 modalități de câștig).
  • Care sunt cele mai populare jocuri Big Time Gaming?
    Lista celor mai apreciate păcănele de la acest furnizor include White Rabbit, Extra Chilli, Bonanza, Max Megaways 2, Wild Flower, Survivor Megaways și Monoploy Megaways.
  • Care cazinouri online oferă jocuri Big Time Gaming?
    Jocurile furnizorului de software Megaways și alte mecanisme revoluționare, precum Mega Quads sau Mega Clusters sunt disponibile în cazinourile de top din spațiul virtual. Pe pagina noastră găsești cazinourile cu cele mai avantajoase oferte ca să joci sloturile Big Time Gaming.