Evoplay

Compania Evoplay a fost lansată pe piață în anul 2003. Deși concurența din domeniul igaming este acerbă. Dezvoltatorul a reușit să se mențină pe piață în tot acest timp brio. 

În prezent, jocurile de noroc dezvoltate de Evoplay sunt accesate în peste 55 de țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Jocurile lansate sunt disponibile în peste 20 de limbi internaționale, făcând accesul mult mai faci pentru jucători de pretutindeni. 

Colecția de jocuri dezvoltate de Evoplay este numeroasă și conține atât sloturi, cât și alte tipuri de jocuri de noroc. De-a lungul timpului, Evoplay a lansat peste 180 de sloturi online. La acestea se adaugă peste 50 de jocuri instant, iar oferta este completată cu tradiționalele jocuri de masă. În cadrul acestora vei avea de ales dintre ruletă, poker, blackjack, baccarat și teen patti. 

informație

În cadrul jocurilor dezvoltate de Evoplay vei întâlni o mulțime de funcții inedite. Runde bonus, cumpără bonus, premii jackpot și multe alte surprize te vor încânta. Printre jocuri vei putea remarca un mix de sloturi de casino 2D și 3D, care îți vor oferi un plus de distracție indiferent de pe dispozitivul de pe care le accesezi. Jocurile dezvoltate de Evoplay îți oferă aceleași caracteristici pe desktop, dar și pe telefoane mobile sau tablete. Astfel, accesează din mișcare jocurile direct de pe telefonul sau tableta cu sistem de operare Android sau iOS.

Evoplay deține numeroase certificări la nivel internațional. Printre jurisdicțiile în care deține licență de operare se numără și România. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc este organizația națională care i-a emis licența dezvoltatorului. 

Jocuri Evoplay

Cele peste 250 de jocuri de noroc Evoplay sunt apreciate la nivel internațional. Cu toate acestea, unele dintre ele s-au evidențiat mai tare. Cele mai populare jocuri Evoplay sunt Indiana’s Quest, Elven Princess și Slavs. Ține cont și de posibilitatea de a accesa jocurile Evoplay în varianta demo, care este gratuită. 

Jocul de aventură Indiana’s Quest a fost lansat în anul 2017, însă este în continuare unul dintre cele mai accesate. Jocul îți oferă un premiu maxim de 101.100 x miza. În cadrul jocului vei avea parte de funcții inedite precum Synced Reels, Indy’s Burst, Rino’s Spin sau Gorilla’s Wild. 

Atunci când accesezi jocurile de la Evoplay vei observa că anii de experiență au fost transpuși cu brio în cadrul jocurilor dezvoltate. Astfel, experiența pe care o vei avea în timpul jocurilor este una sigură și distractivă.