Fantasma Games

Fantasma Games este o companie relativ nouă, dar promițătoare în industria iGaming. Studioul își are rădăcinile în Stockholm, Suedia și produce jocuri online de la înființarea sa în anul 2016. Compania și-a asigurat rapid parteneriate importante cu o serie de dezvoltatori de top precum Microgaming, sau Games Global, asigurându-și un loc bine stabilit pe piață.

Cu un portofoliu în continuă expansiune, Fantasma Games oferă în prezent peste 30 de sloturi palpitante. Cu o atenție sporită pentru calitate, produsele sunt cu adevărat moderne și captivante. Având o perspectivă nouă, Fantasma Games oferă jucătorilor teme atrăgătoare și moderne. 

informație

Toate jocurile Fantasma Games sunt create prin HTML5, astfel că pot fi adaptate la o gamă largă de dispozitive. Vei putea accesa jocurile de noroc de pe orice platformă, de la desktop, până la telefoanele mobile și tablete.

Fantasma Games pune preț pe siguranța și corectitudinea jocurilor oferite. În acest scop, folosește sistemul RNG pentru generarea de rezultate aleatorii și deține licențe internaționale de la UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority și Curacao Gaming Control Board.

Jocurile dezvoltate de Fantasma Games sunt disponibile la peste 250 de cazinouri online din toată lumea. În plus, acestea pot fi accesate și în varianta demo, unde toate pariurile și câștigurile sunt fonduri virtuale. 

Top jocuri Fantasma

Fantasma oferă jucătorilor peste 30 de sloturi captivante, de înaltă calitate, cu o varietate de funcții și un gameplay accesibil. Printre jocurile populare le-am remarcat pe Medallion Megaways, Super Sumo, Samurai ken, dar nu numai. 

Medallion Megaways introduce jucătorii în mijlocul unui deșert vast și nesfârșit, unde un cort singuratic poate fi salvarea în nopțile răcoroase. Adăpostește-te de urletele vântului pentru a începe o noapte plină de mister și jocuri de noroc. Cu 46.656 de moduri de câștig, Medallion Megaways este un slot cu grila 6×6. Slotul are o volatilitate ridicată, RTP de 96.2% și un potențial câștig maxim de 12.331x suma pariată.

Super Sumo este un slot clasic 5×3 cu 25 de linii de plată. Are un ritm rapid, plin de satisfacții, cu o temă japoneză distractivă și o grafică simplă și grozavă. Jucătorii vor trece de la așteptări copleșitoare la bucurii frenetice cu ajutorul funcțiilor rotiri gratuite, multiplicatori și runde bonus. Jocul are o rată de plată (RTP) de 96.35%.