Fazi Interactive

fazi logo

Fazi Interactive este un furnizor de conținut de cazinouri online din Serbia lansat în anul 1991. În primii ani, compania s-a axat pe conceperea de echipamente de jocuri mecanice, trecând în domeniul jocurilor de noroc online abia în anul 2013. 

informație

În cei peste zece ani de experiență în industria cazinourilor online, compania și-a dezvoltat un portofoliu de peste 150 de jocuri de noroc online. În oferta Fazi Interactive se află sloturi online, ruletă, blackjack, poker și jocuri cu zaruri. Toate titlurile Fazi Interactive sunt create în HTML5, astfel că jocurile pot fi accesate de pe orice dispozitiv.

Furnizorul se mândrește cu producerea de sloturi și jocuri de masă cu grafică HD de înaltă calitate care să reziste testului timpului. Totodată, jocurile sunt renumite pentru simplitate și creativitate. 

Fazi Interactive deține multiple licențe de operare la nivel internațional. Una dintre acestea este dedicată jurisdicției din România și este acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pe Pentru piața din țara noastră a primit licența în anul 2020. Conform ONJN, licența este pentru distribuție de software specializat in domeniul jocurilor de noroc.

Jocurile dezvoltate de Fazi Interactive sunt accesibile din peste 50 de țări. Ele pot fi accesate în versiunea pe bani reali, dar și în cea demo, unde pariurile și câștigurile sunt virtuale. Versiunea de  probă este însă utilă și pentru a-ți testa strategiile și a descoperi cum funcționează jocul de noroc dorit. 

Top jocuri Fazi Interactive

Fazi interactive oferă utilizatorilor săi peste 10 de sloturi cu o grafică impresionantă și gameplay de neuitat. În rândul jucătorilor s-au remarcat jocuri ca Wild Hot 40, Golden Crown, Fruit Island 777 și multe altele. 

Wild Hot 40 oferă jucătorilor recompense incredibile! Fructele și lingourile aurii declanșează incendii spectaculoase, iar focul arde pentru a-ți aduce numeroase premii. Jocul este de tipul 5×4 cu 40 de linii de plată. Rata de plată la acest slot ajunge la 96.58%, iar câștigul maxim la 1.000x suma pariată. 

Golden Crown duce jucătorii într-o călătorie de aur, o aventură inspirată din vise aurii. Fructele tale preferate, clopotele și șeptarii norocoși te ajută să descoperi drumul spre premii substanțiale. Dolarii strălucitori și stelele aduc bonusuri surprinzătoare. Slotul este format pe grila 5×4 și dispune de 10 linii de plată. Volatilitate este medie, în timp ce RTP 95.96%.