Fugaso

Fondată în 2016, compania Future Gaming Solutions, altfel cunoscută sub numele de Fugaso, este acum unul dintre liderii în industria iGaming. Misiunea companiei este să inventeze și să implementeze tehnologii de ultimă generație prin care să creeze experiențe de joc unice.
Pentru a-și atinge scopul, compania se folosește de algoritmi avansați, teme originale și grafică de cea mai bună calitate. Pe lângă sloturi, Fugaso îți oferă și jocuri de masă de casino precum blackjack, ruletă și altele.    

informație

Toate sloturile oferite de Fugaso sunt certificate de laboratoare independente cu renume, iar compania operează sub licențe internaționale precum Malta Gaming Authority și UK Gambling Commission. Jocurile lor oferă o gamă largă de bonusuri și caracteristici originale precum rotiri gratuite, runde bonus tematice, mini jocuri, wild-uri și multe altele.

Interfața jocurilor îți permite să alegi dintr-o varietate de limbi precum română, engleză, germană, franceză și altele. În plus, toate jocurile Fugaso sunt dezvoltate cu tehnologia HTML5, care asigură timpi de încărcare rapizi și performanțe stabile atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Jocurile Fugaso sunt disponibile și în versiuni demo, care îți permit să testezi funcționalitatea înainte de a trece la pariuri pe bani reali. În cadrul versiunilor demo nu vei putea retrage câștigurile cumulate deoarece acestea sunt virtuale. 

Top jocuri Fugaso

Fugaso oferă jucătorilor peste 40 de sloturi online cu diverse mecanisme de joc și povești captivante. Printre jocurile apreciate de utilizatori se numără Clash of Gods, Stoned Joker, Imhotep Manuscript și altele.  

Clash of Gods introduce jucătorii în Grecia antică, unde zeii nemiloși își dispută supremația. Experimentează puterea lor în acest slot cu o grilă 5×3 în care ai nu mai puțin de 243 linii de plată. Dacă zeii te favorizează, vei putea să câștigi marele premiu jackpot. Jocul conține simboluri misterioase, o rată de plată (RTP) de 96.5% și un potențial câștig de până la 3.861x suma pariată. 

Stoned Joker oferă jucătorilor niște plante speciale cu care poți ajunge la jackpot, trebuie doar ca norocul să fie de partea ta. Slotul are 40 de linii de plată și o volatilitate medie. Rata de plată este de 95.05%, în timp ce câștigul maxim poate ajunge până la 2.000x miza.

Încearcă sloturile oferite de Fugaso pentru o experiență colorată și câștiguri pe măsură!