GameArt

GameArt, de la înființarea sa în anul 2013, a devenit unul dintre furnizorii de jocuri de noroc cu cea mai rapidă ascensiune din industrie. Compania cu sediul în Malta are un repertoriu vast de sloturi video cu aspect impresionant. Jocurile sunt dezvoltate în HTML5 și flash, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de ele pe o varietate de platforme, de la desktop la telefoane mobile și tablete. 

Jocurile GameArt pot concura cu ușurință cu cei mai buni creatori din domeniu. Experiența acumulată în cei peste 10 ani de la înființare este transpusă într-o calitate care poate fi comparată fără nicio problemă cu cea întâlnită la dezvoltatorii de top din industrie. Jocurile sunt concepute cu teme generice, iar designul este plin de culori strălucitoare și o mulțime de ornamente decorative care au rolul de a oferi efecte vizuale memorabile. 

informație

Produsele GameArt sunt certificate pentru multe piețe europene, precum România, Croația, Italia, Elveția și multe altele. Pe lângă asta, compania se asigură că jocurile sale sunt în conformitate cu standardele tehnice ale Games Laboratory International, un auditor independent foarte respectat în industria jocurilor online. Pentru ca jucătorii de la nivel internațional să le poată accesa fără probleme, jocurile GameArt sunt disponibile în diferite limbi internaționale, la care se adaugă și limba română.

Top jocuri GameArt

GameArt oferă fanilor peste 150 de sloturi cu o grafică impresionantă și un gameplay de neuitat. Printre jocurile cele mai populare se numără Safari Gems, Hawaiian Fruits, Dragon Whisperer și multe altele. 

Safari Gems poartă jucătorii într-o călătorie fascinantă pentru a observa animalele și pietrele prețioase ale Africii Sălbatice. Experimentează frumusețea peisajelor vaste pe care le oferă continentul în timp ce colectezi pietre prețioase, inclusiv diamantul Marea Stea a Africii. Slotul are o grilă 5×5 cu 15 linii de plată. Rata de plată este de 96.11%, iar câștigul maxim ajunge până la 5.293x suma pariată.

Hawaiian Fruits te trimite pe plaja însorită plină de fructe tropicale precum nuca de cocos, ananas, fructul dragonului și altele. În slotul de tipul 5×5 câștigi de fiecare dată când există un grup de 5 sau mai multe simboluri care se potrivesc. Caracteristica unică pe care trebuie să o urmărești la acest joc este Hawaiian Tiki Meter. Jocul Hawaiian Fruits are un RTP de 96.08% și o posibilitate maximă de câștig de 76.723x suma pariată.