Jocuri iSoftBet Gratis

iSoftBet este o companie internațională renumită pentru jocurile de noroc lansate, dar nu numai. În anul 2022, iSoftBet a fost achiziționată de International Game Technology (IGT) cu aproximativ 160 de milioane de euro. 

Jocurile dezvoltate de iSoftBet au o mulțime de funcții care îmbunătățesc experiența online. Printre ele se numără clasicele runde bonus, simboluri wild, multiplicatori, jackpot progresiv, dar și megaways. Încorporarea funcției Megaways în cadrul sloturilor iSoftBet a fost o reușită. 

iSoftBet nu s-a limitat la dezvoltarea de sloturi online și are în portofoliu și jocuri de masă. Astfel, dezvoltatorul a lansat diferite tipuri de ruletă, blackjack, baccarat, dar și alte jocuri inedite. Din punct de vedere al accesibilității, acestea sunt disponibile în variantele de desktop, dar și mobil. Poți accesa jocurile de pe telefoane sau tablete cu sistem de operare Android sau iOS. 

informație

iSoftBet deține numeroase licențe, o parte dintre ele fiind sub egida IGT. La fel se întâmplă și în România, unde International Game Technology deține patru licențe. Toate cele patru au fost acordate conform normelor aflate în vigoare, de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Top jocuri iSoftBet

Dezvoltatorul are o gamă bogată, dar și diversă de jocuri de noroc. Printre cele mai populare jocuri lansate se numără sloturile online Scrolls of Ra, Rambo sau Lucky Clover. Intră în lumea Egiptului Antic și a faraonilor din cadrul jocului Scrolls of Ra. Funcțiile runde bonus, simboluri Scatter și Wild, alături de Spreading Wilds sau Wild Rush îți vor oferi o experiență unică atunci când te joci acest slot. 

Lucky Clover este un joc în care norocul irlandezilor și al trifoiului cu patru foi te poate cuprinde rapid. Câștigul maxim din cadrul acestui joc ajunge la 5.000 x miza. Trifoiul norocos îți aduce un premiu în valoare de 1.000 de monede și acționează ca și un simbol wild multiplicator x2. 

iSoftBet a intrat puternic în industria jocurilor de noroc și apoi a reușit să-ți mențină poziția de dezvoltator de top. Jocurile de noroc diverse și platforma de agregare IGT PlayDigital Casino sunt piloni de bază cu care furnizorul excelează.