Kalamba Games

Deși a fost înființată în anul 2016, compania Kalamba Games a intrat în forță pe piața jocurilor de noroc online. În primii 7 ani a lansat peste 100 de jocuri de noroc și plănuiesc ca numărul acestora să crească de la un an la altul.

Misiunea lor este simplă, să creeze sloturi online care să încânte din punct de vedere vizual, dar să și ofere un gameplay captivant, alături de funcții și bonusuri interesante. Kalamba Games și-a propus să lanseze până la 12 jocuri noi în fiecare an. 

informație

Unul dintre lucrurile prin care Kalamba Games se evidențiază este gama lor largă de teme. De la adâncurile junglei până la misterele civilizațiilor antice sau la aventuri virtuale în fascinanta lume a sloturilor online.

Printre funcțiile inovatoare implementate în cadrul sloturilor dezvoltate se află HyperBet și HyperBonus. Prima dintre ele îți acordă posibilitatea de a-ți personaliza experiența de joc, în timp ce a doua îți oferă acces direct la rotiri gratuite.

Kalamba Games deține licența internațională acordată de Malta Gaming Authority (MGA). Jocurile dezvoltate de Kalamba Games pot fi accesate de pe desktop, dar și de pe dispozitive mobile. Poți accesa jocurile cu un dispozitiv mobil (telefon/tabletă) cu sistem de operare iOS sau Android.

Jocuri Kalamba Games

Din colecția diversă Kalamba Games este greu să extragi doar câteva titluri. Totuși, printre cele mai populare sloturi sunt: Big Bounty Bill, Blazing Bull și Caribbean Anne.

În cadrul Big Bounty Bill vei vâna unul dintre cele 16.807 moduri de câștig. Valoarea maximă a câștigului ajunge la 5.000 x miza. În plus, nu lipsesc funcțiile HyperBonus și Respins. 

Blazing Bull este disponibil în trei variante diferite: 1 și 2, dar și Cash Quest. Aceasta din urmă aduce un aspect nou al rolei, care îți oferă șansa de a crește numărul inițial de rotiri gratuite cu funcția K-Boost. Tot aici vei întâlni și funcțiile K-Cash și HyperBonus. Pentru a declanșa runde gratuite de nivel 1 sau 2 trebuie să ai trei simboluri de lună sau stele. La rundele de nivel doi ai parte și de un multiplicator K-Cash de până la 10x, alături de două poziții evidențiate pe rola 2 pentru a avea șanse mai mari de câștig.  

Dacă ești pregătit pentru o aventură alătură-te jocurilor Kalamba. Aventurează-te pentru o experiență online de neuitat, unde fiecare rotire ar putea duce la câștiguri impresionante.