Mancala Gaming

Mancala Gaming este o companie tânără, fondată în anul 2019, care unește un grup de profesioniști cu o experiență îndelungată în industria iGaming și cu o viziune comună. Firma are sediul la Praga, în Republica Cehă și oferă jucătorilor peste 50 de sloturi standard, dar și jocuri cu zaruri. 

Jocurile online de la Mancala Gaming sunt adaptate pentru a atrage utilizatorii, folosind sisteme de bonus inovative, software de înaltă performanță și teme creative. Compania încearcă să ofere un serviciu sigur și corect tuturor utilizatorilor. 

informație

Toate jocurile Mancala Gaming folosesc tehnologiile inovatoare HTML5 și Java Script pentru a oferi jucătorilor o experiență modernă compatibilă cu platformele mobile și desktop. Astfel, jocurile pot fi accesate de pe orice sisteme de operare, atât Android, cât și iOS. Sloturile Mancala Gaming sunt disponibile în multiple limbi de circulație internațională precum engleză, spaniolă, germană, italiană și multe altele.

Mancala Gaming dorește să ofere un serviciu de primă clasă utilizatorilor și pune la dispoziție mai multe oferte de bonusuri. Totul este reunit sub o interfață simplă și modernă. Jocurile sunt redate la înaltă definiție și aduse la viață cu animații vii. Pentru o experiență cât mai atrăgătoare, acestea dispun de teme creative și originale, dar și de o grafică viu colorată. 

Top jocuri Mancala Gaming

Chiar dacă este o companie mai nouă, Mancala Gaming are deja peste 50 de sloturi dezvoltate. Printre jocurile apreciate de utilizatorii din toată lumea se află Eternal Dynasty, Wicked Wanda, Beer Halla și multe altele.

Eternal Dynasty îmbarcă jucătorii într-o călătorie epică în timp, unde legende antice se întâlnesc cu comori moderne în templul mistic Sakura. Jocul de slot 6×6 invită utilizatorii să dezvăluie secretele din pietrele sale sacre și să descopere comoara mistică protejată de paznicii templului din cele mai vechi timpuri. Slotul are un RTP de 95% cu o șansă maximă de câștig de 5.247x suma pariată și oferă o rundă bonus și simboluri speciale. 

Într-o cavernă antică, printre zidurile înfricoșătoare și lumina pâlpâitoare a torțelor, locuiește Wanda sau, așa cum o mai știe lumea, Wicked Wanda. În grila sa de joc enigmatică se ascund câștiguri interminabile. Slotul oferă o rundă bonus, simboluri speciale și o posibilitate de câștig de peste 4.000x suma pariată. Rata de plată (RTP) a jocului este de 95%. 

Încearcă acum sloturile Mancala Gaming pentru o experiență unică și curajoasă și câștiguri pe măsură!