OneTouch

Compania OneTouch a intrat pe piața jocurilor de noroc online în anul 2015, profitând de lipsa mare a jocurilor de masă de calitate premium pe platformele mobile și nu numai. Compania are sediul central in Tallinn, Estonia, însă are birouri și în Ucraina, Spania, Malta și Manila. Este bine de știut că toate jocurile sunt licențiate de către MGA (Malta Gaming Authority). 

Jocurile OneTouch combină designuri inovatoare orientate spre dispozitivele mobile, cu o interactivitate simplistă, pentru a oferi o experiență superioară de jocuri de noroc online. Conținutul unic se mândrește cu o popularitate în creștere pe piețele din Orientul îndepărtat și pe cele europene. Jocurile de noroc sunt însă disponibile și la cazinouri online din Africa și America latină. 

Utilizatorii vor putea accesa jocurile din repertoriul dezvoltatorului indiferent dacă utilizează tableta, telefonul mobil sau un calculator/laptop. Dacă îți plac jocurile de masă, OneTouch le are pe toate. Oferă jocuri clasice precum poker, ruletă, baccarat și blackjack, dar și diverse jocuri asiatice precum Teen Patti, Dragon Tiger și Andar Bahar. Jocurile slot ale OneTouch au un RTP care pornește de la 95% și poate ajunge chiar la 99%. Volatilitatea oscilează de la un joc la altul, fiind disponibile versiuni scăzute, medii și ridicate. Trebuie să remarcăm și faptul că unele sloturi, precum Golden Stripe, pot ajunge la un posibil câștig de 15.000x suma pariată!   

Top Jocuri OneTouch

OneTouch oferă clienților o gamă largă de peste 80 de jocuri online, pornind de la cele clasice de masă, sloturi cu potențial de câștig ridicat și nu în ultimul rând jocuri asiatice sau arcade. Printre jocurile apreciate de comunitate se numără Halloween Hunt, Baccarat Supreme, Bombay BlackJack, Cash Galaxy și multe altele.

Halloween Hunt este un slot online cu cinci role distribuite pe patru rânduri. Jocul are 50 de moduri de câștig și un premiu maxim care poate ajunge la 5.000x miza. Jocul are un RTP de 96.12% și volatilitate scăzută.    

Cash Galaxy este un joc arcade energizant care oferă fanilor o aventură intergalactică! Utilizatorii sunt introduși într-o experiență de jocuri de noroc sociale, cu un chat disponibil și abilitatea de a vedea pariurile celorlalți în fiecare rundă, astfel crescând competitivitatea și implicarea tuturor. Jocul are un RTP de 96% cu o volatilitate ridicată. 

Dacă ești un împătimit al jocurilor de noroc online nu rata opțiunile oferite de OneTouch.