Push Gaming

Compania Push Gaming a fost lansată în anul 2010 și a avut ca scop transferul păcănelelor în mediul online. După trei ani, reprezentanții companiei au schimbat direcția și au decis să dezvolte propriile jocuri de noroc. Astfel, în prezent, compania are o colecție cu peste 30 de sloturi online. Toate acestea folosesc HTML5.

Printre funcțiile inovative pe care le vei întâlni în cadrul jocurilor Push Gaming se numără: 

list image
Cluster Link

Această funcție declanșează câștiguri când un număr specificat de premii se adună pe role.

list image
Reel Bets

Poți alege pe care role să pariezi.

list image
Race Reels

Premiile care vor ajunge la linia de sosire vor fi acordate automat.

list image
Hyper Mode

Crește viteza rotirilor cu ajutorul simbolurilor speciale și umple contorul cât mai repede.

list image
Push Bet

Activează această funcție pentru a crește șansele la speciale și jocuri bonus.

list image
Push Up

Prin intermediul simbolurilor speciale vei activa rânduri noi care îți vor mări șansele de câștiguri

Din punct de vedere al licențierii, Push Gaming a abordat multiple piețe internaționale. În prezent, compania este licențiată de UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority, Alcohol and Gaming Commission of Ontario și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Licența pentru desfășurarea activității în România a fost obținută în anul 2021. De altfel, ONJN a acordat două licențe companiei: una pentru producție şi/sau distribuție de software specializat în domeniul jocurilor de noroc și a doua pentru management și facilități de găzduire pe platforma de jocuri. 

Top jocuri Push Gaming 

În colecția de jocuri de noroc Push Gaming regăsești doar sloturi online. Printre cele mai noi jocuri lansate de Push Gaming se numără Rat King și Goat Getter. 

Trebuie să încerci însă și jocuri populare precum Jammin’ Jars sau Razor Shark. Acesta din urmă îți poate aduce multiplicatori de pariuri cu valori între 1x și 2.500x.

informație

În cadrul jocului Jammin’ Jars vei putea declanșa aleatoriu funcția Curcubeu. Aceasta îți aduce fructe care se pot transforma în câștiguri uimitoare. Câștigul maxim la acest slot online este de 19.998,5 x miza. În schimb, la Razor Shark nu există un câștig maxim. După cum Push Gaming transmite, câștigul maxim este „teoretic infinit”. Acest lucru atrage cu siguranță și cei mai sceptici jucători.

Deși nu are o colecție impresionantă ca număr de jocuri, Push Gaming este renumit la nivel internațional ca un dezvoltator de jocuri de calitate superioară. Constant, compania lansează jocuri noi care aduc un plus de adrenalină utilizatorilor.