Jocuri Red Tiger Gaming Gratis

Piața jocurilor de pacanele este dominată de câteva branduri, precum Playtech, Netent, Micrograming, Play’n Go sau Pragmatic Play. În topul celor mai bine cotați producători se numără și Red Tiger Gaming, care s-a remarcat prin titlurile lansate de-a lungul timpului.
Citește mai mult
Red Tiger Gaming logo

Prezentare Red Tiger

În 2014, în Isle of Man se lansa compania de software pentru casino Red Tiger Gaming. După achizionarea în 2019 de către Netent și mai apoi în 2021 de către Evolution Gaming, Red Tiger joacă în liga celor mai mari furnizori de sloturi.

Categorii de jocuri dezvoltate de Red Tiger Gaming

Acest producător creează cu predilecție jocuri de pacanele, dar a lansat și câteva jocuri de masă. Acestea sunt Blackjack, European Roulette și Baccarat. În categora jocurilor de la Red Tiger ce sunt apreciate de jucători se evidențiază:

list image

Gonzo’s Quest Megaways

list image

Astros

list image

Dragon’s Mirror

list image

Steam Squad

list image

Gonzita’s Quest

list image

Dragon’s Fire Megaways

Titlurile acestei companii sunt disponibile în numeroase cazinouri din mediul virrtual, alături de jocurile Netent și Evolution Gaming.

Top 5 păcănele Red Tiger

1. Gonzo’s Quest Megaways

Gonzo’s Quest Megaways Gonzo’s Quest Megaways
Red Tiger Gaming
RTP: 95.77%

Slot de top lansat în 2020, cu temă de aventură și civilizații dispărute, RTP 95.77%, volatilitate medie/ușor mare, Avalanche Reels, multiplicatori de câștig de până la 5x în jocul de bază și până la 15x la specială, Earthquake Feature (doar simboluri cu plată mare rămân pe role). Câștig de până la 20000x miza.

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117.649 modalități de câștig
Câștig maxim: €80.000
Caracteristici speciale: Avalanche Reels, multiplicatori, Earthqueake feature, simboluri Unbreakable Wild și Scatter
RTP: 95.77%

2. 5 Families

5 Families 5 Families
RTP: 94.69%

Joc de pacanele apărut în 2020, cu temă inspirată din viața Mafiei, RTP 95.69%, volatilitate mică/ ușor medie, VIP Room cu câștiguri multiplicate de până la 5x, fără specială și simboluri Wild și Scatter. Câștig de până la 1000x miza.

Caracteristici tehnice: 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată
Câștig maxim: €100.000
Caracteristici speciale: jackpot-uri Daily Drop, Must Drop și Mega Drop și VIP Room
RTP: 95.69%

3. Dragon’s Fire

Dragon’s Fire Dragon’s Fire
RTP: 95.07%

Joc lansat în 2018, cu temă fantastică, RTP 96.07%, volatilitate mare, specială cu număr aleatoriu de rotiri gratuite, multiplicator de până la 50x, boost de câștig de până la 10x per rundă și simboluri Wild și Scatter. Câștig de până la 10000x. Există și varianta Megaways.

Caracteristici tehnice: 5 role, 4 rânduri și 40 linii de plată
Câștig maxim: €100.000
Caracteristici speciale: Free Spins, Dragon’s Egg Multiplier, Dragon’s Eye Boost, Fire Blast, Wild Reels, simboluri Scatter și Wild
RTP: 96.07%

4. Dynamite Riches

Dynamite Riches Dynamite Riches
RTP: 95.70%

Slot lansat în 2019, cu temă inspirată de pietre prețioase și minerit, RTP 95.70%, volatilitate mare, Random Wilds, multiplicatori de câștig și specială cu Gold Spins (8 rotiri gratuite și 2 extra free spins la fiecare redeclanșare). Câștig de până la 5000x miza. Dispune și de o variantă Megaways.

Caracteristici tehnice: 5 role, 4 rânduri și 20 linii de plată
Câștig maxim: €100.000
Caracteristici speciale: Multiplicatori de câștig, Mega Wild, Random Wild, Gold Spins și simboluri Wild și Scatter
RTP: 95.70%

5. Astros

Astros Astros
Red Tiger Gaming
RTP: 95.72%

Joc ca la aparate lansat în 2023, cu temă inspirată de civilizațiile dispărute (Egiptul Antic), RTP 95.72%, volatilitate mare, specială cu 7 premii cu un multiplicator de până la 170x și câștig de până la 25000x miza.

Caracteristici tehnice: Mecanism de joc Pyramid Reels
Câștig maxim: €200.000
Caracteristici speciale: Astro Ascension cu multiplicator de până la 5000x, Bonus Round cu 7 premii, Level Multipliers și simboluri Wild și Scatter
RTP: 95.72%

Caracteristici unice

În perioada de început, Red Tiger a creat sloturi cu temă asiatică, dar ulterior și-a extins opțiunile, abordând și alte teme. De asemenea, a lansat numeroase jocuri cu 117649 de modalități de câștig (Megaways). Printre cele mai populare sloturi din această categorie se numără Gonzo’s Quest Megaways, Piggy Riches Megaways, Pirates Plenty Megaways, Dragon’s Fire Megaways și 10001 Nights Megaways.

Totodată, acest furnizor a lansat și jackpoturile progresive Daily Drop, Must Drop și Mega Drop. Modul de prezentare a tabelului de plăți și a celorlalte caracteristici este unic, acestea fiind prezentate la începutul jocului și apoi fiind disponibile spre navigare în timp ce joci.

RTP-ul jocurilor Red Tiger

Brandul oferă jocuri cu un RTP de 94% și ajunge până la 96.25%, iar uneori se apropie și de 97%, dar în foarte puține cazuri (la jocurile mai noi). De obicei, RTP-ul este variabil, astfel că operatorii de cazino își pot alege pragul dorit, în funcție de avantajul casei pe care vor să-l seteze.

De exemplu, Blood Suckers Megaways are un RTP de 97.66%, dar la anumite cazinouri online, valoarea setată de operator ajunge și la 92%. Recomandarea noastră este să optezi pentru versiunea jocului cu RTP-ul cel mai ridicat, ca să beneficiezi de șanse mai mari de câștig.

Prezentarea și istoria companiei Red Tiger Gaming

Compania înființată în Isle of Man (unde își are și sediul) numără 180 de angajați, iar din 2021 face parte din portofoliul Evolution. În perioada 2017-2020 a câștigat numeroase premii, inclusiv Mobile Supplier of the Year, Slot Supplier și Innovation în Slots Provision.

Licențe și reglementări

Producătorul operează în baza licențelor MGA, UKGC, Gibraltar și Alderney. Jocurile sunt testate de eCOGRA, iTechLabs, TSB și GLI.

Rezumat

Red Tiger Gaming face parte din categoria producătorilor de sloturi cu reputație, mai ales că din 2021 face parte din grupul de firme Evolution. Jocurile create au personalitate, numeroase caracteristici, iar unele dintre ele vin cu jackpoturi progresive Daily Drop.

FAQ

  • Cine este Red Tiger?
    Producător de jocuri de noroc, cu predilecție sloturi, cu un portofoliu de peste 200 de sloturi și câteva jocuri de masă. Compania a fost înființată în 2014, apoi vândută în 2019 către Netent și ulterior, în 2021, către Evolution Gaming.
  • Care sunt cele mai populare jocuri Red Tiger?
    Pe lista celor mai accesate jocuri de la acest producător se evidențiază Gonzo’s Quest Megaways, Astros, 5 Families, Dynamite Riches și Dragon’s Fire.
  • Ce cazinouri online oferă jocuri Red Tiger Gaming?
    Există numeroase platforme cu jocuri de noroc în mediul virtual care oferă software de la acest furnizor. Pe cei mai bine cotați operatori de cazino îi găsești pe pagina noastră.