Jocuri Relax Gaming Gratis

Relax Gaming se evidențiază pe piața producătorilor de jocuri de noroc atât prin creațiile proprii, cât și prin platforma cu peste 1000 de jocuri pe care le oferă în colaborare cu partenerii brandului.
Citește în continuare pentru a afla istoria companiei, care este RTP-ul jocurilor, ce caracteristici unice sunt disponibile și multe alte informații utile despre acest furnizor de jocuri de sloturi, poker și bingo.
Citește mai mult
Relax Gaming siglă

Prezentare Relax Gaming

Compania înființată în 2010  își are sediul în Tallinn, Estonia și birouri în țări precum Suedia, Malta, Gibraltar, Finlanda și Serbia. Brandul numără peste 260 de angajați și are o valoare de piață de 28.9 milioane de Euro. Pe lângă jocurile produse în regim propriu, Relax Gaming colaborează și cu studiouri mici, precum Silver Buller.

Top 5 sloturi Relax Gaming

1.     Money Train 4

Money Train 4 Money Train 4
Relax gaming
RTP: 96.5%

Joc ca la aparate prezentat în 2023, cu temă inspirată de Vestul Sălbatic, RTP 96.1%, volatilitate mare, specială cu 3 rotiri și respins și un câștig maxim setat la 150.000x pariul total al jucătorului. Slotul face parte dintr-o serie care include inclusiv și o variantă Dream Drop.

Caracteristici tehnice: 6 role, 6 rânduri, Pay Anywhere
Câștig maxim: €900.000
Caracteristici speciale: Respin Feature, Money Cart Bonus Round, Buy Feature, multiple simboluri Wild și Scatter
RTP: 96.1%

2.     Temple Tumble Megaways

Temple Tumble Megaways Temple Tumble Megaways
Relax gaming
RTP: 96.25%

Slot de aventură lansat în 2019, cu temă inspirată de Indiana Jones, RTP 96.25%, volatilitate mare, specială cu 8 rotiri gratuite cu multiplicatori de câștig (x1, x2 și x3) și extra free spins (1, 2 sau 3) și un câștig maxim setat la 7767x pariul total al jucătorului. Jocul are și o continuare.

Caracteristici tehnice: 6 role, 6 rânduri și 46656 modalități de câștig
Câștig maxim: €770.000
Caracteristici speciale: Free Spins, multiplicatori, Extra Free Spins, Tumble Feature și simboluri Scatter și Wild
RTP: 96.25%

3.     Hellcatraz

Hellcatraz Hellcatraz
Relax gaming
RTP: 96.46%

Joc de pacanele creat în 2020, cu temă inspirată de jocurile video clasice ale anilor ’80, RTP 96.46%, volatilitate mare și foarte mare (la alegere), specială cu 8 rotiri gratuite și un câștig setat la maxim 51000x pariul total al jucătorului. Slotul are și o continuare, aceasta oferind și acces la jackpoturile Dream Drop.

Caracteristici tehnice: 6 role, 6 rânduri și 46656 modalități de câștig
Câștig maxim: €1.000.000
Caracteristici speciale: Lockdown și Mixed Mystery Symbols, Tumble Feature, Free Spins, Buy Feature, Switch Mode, Super Free Spins, Key Collector și simboluri Wild
RTP: 96.46%

4.     Book of 99

Book of 99 Book of 99
Relax gaming
RTP: 99%

Slot lansat în 2021, cu temă inspirată de civilizațiile antice și de mitologie, RTP 99%, volatilitate mare, specială cu 10 rotiri gratuite și un câștig setat la 12000x pariul total al jucătorului.

Caracteristici tehnice: 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată
Câștig maxim: €120.000
Caracteristici speciale: Free Spins, Expandig Symbol, Collector, Extra Free Spins, simboluri Wild și Scatter
RTP: 99%

5.     The Great Pigsby Megaways

The Great Pigsby Megaways The Great Pigsby Megaways
Relax gaming
RTP: 96.08%

Joc de pacanele creat în 2022, cu temă inspirată de stilul de viață al anilor ´20, RTP 96.08%, volatilitate mare, specială cu 10 rotiri gratuite, extra free spins și un câștig maxim setat la 20000x pariul total al jucătorului. Există și o variantă MegaPays a acestui slot online.

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117.649 modalități de câștig
Câștig maxim: €1.000.000
Caracteristici speciale: Wild Respin, Great Pigsby Respin, Free Spins, Extra Free Spins, Expanding Wilds și simboluri Scatter
RTP: 96.08%

Caracteristici unice

Producătorul Relax Gaming a integrat din 2022 în jocurile sale Dream Drop, o caracteristică inovativă cu cinci jackpot-uri progresive – Rapid, Midi, Maxi, Major și Mega (10 milioane Euro). De asemenea, în jocurile sale a fost implementat mecanismul Tumble, simbolurile câștigătoare fiind înlocuite după plată de alte simboluri, care pot genera alte câștiguri în aceeași rundă.

Totodată, speciala face parte din multe jocuri ale companiei, iar unele dintre ele vin chiar cu mai multe funcții speciale. De altfel, spre deosebire de alți producători, titlurile Relax Gaming dispun de mult mai multe funcții și caracteristici speciale.

RTP-ul jocurilor Relax Gaming

Cu rare excepții (94%) atunci când este vorba despre jackpot-uri progresive Dream Drop, sloturile brandului au un RTP care începe de la 96% și de foarte multe ori valoarea este de 97%.

Mai mult decât atât există și păcănele cu RTP de 98% (Tesla, Money Cart 2, Jackpot 20000) și 99% (Moody Fruits și Book of 99). Trebuie verificat RTP-ul jocului, pentru că Relax Gaming oferă diferite variante ale acestei valori pentru jocurile sale.

Prezentarea și istoria companiei Relax Gaming

În martie 2010 este fondat brandul Relax Gaming în Estonia, iar în 2014 compania își lansează serviciul de poker, ca un an mai târziu să prezinte și serviciul de bingo. În 2018 începe colaborarea cu Silver Bullet, an în care lansează și Hexapro. Un an mai târziu Relax Gaming prezintă și primul slot cu licență – Let’s Get Ready to Rumble.

Brandul colaborează cu peste 25 de partneri, alături de caree gestionează peste 1000 de jocuri. De asemenea, compania a lansat Apex (2021), un nou agregator de jocuri și Dream Drop Jackpot și CashDrop & Tournaments (2022).

Licențe și Reglementări

Licențele în baza cărora operează acest brand sunt emise de Spelinspektionen (Suedia), MGA (Malta), ONJN (România), UKGC (Regatul Unit) HGG (Gibraltar) și AGCO (Canada). Jocurile realizate de Relax Gaming sunt testate și auditate de eCogra, unul dintre cele mai importante laboratoare internaționale de profil pe piața jocurilor de noroc.

Concluzie

Relax Gaming face parte din categoria producătorilor de jocuri de noroc apreciați în egală măsură de operatorii de cazino și de jucători. Având peste 140 de sloturi în portofoliu și oferind o platforma cu peste 1000 de jocuri, brandul localizat în Estonia, le oferă jucătorilor grafică, animații și efecte audio de calitate superioară. Vezi pe pagina noastră unde poți juca jocurile Relax Gaming din România în 2024!

FAQ

  • Cine este Relax Gaming?
    Producător de pacanele, bingo și poker, înființat în martie 2010 în Estonia, cu sediul central în Tallinn și birouri în diverse zone ale lumii. Cota de piață este de 28.9 milioane de Euro și numără peste 260 de angajați. Are un portofoliu propriu cu aproape 140 de păcănele și operează alături de parteneri pe o platformă Powered By cu peste 1000 de jocuri.
  • Care sunt cele mai populare jocuri Relax Gaming?
    Printre jocurile bine cotate ale brandului se remarcă Wild Chapo, The Great Pigsby Megaways, Chip Spin, Book of 99, Sails of Fortune, Money Train, Spirit of the Beast, Top Dawgs, Hellcatraz și Temple Tumble Megaways.
  • Care sunt cazinourile care oferă jocuri Relax online?
    Vizualizează pe pagina noastră care sunt cazinourile din mediul digital care îți oferă jocuri Relax Gaming. Vezi și care sunt beneficiile acordate de acești operatori jucătorilor români.