Tom Horn Gaming

tom horn gaming logo

Tom Horn Gaming a luat ființă în anul 2008. În anul 2016 a devenit primul furnizor de jocuri de noroc licențiat în Lituania, iar după alți patru ani a intrat oficial pe piața din România obținând licența de funcționare ONJN. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc i-a acordat o licență de funcționare pentru producție și/sau distribuție de software specializat în domeniul jocurilor de noroc. 

În plus, pe lângă licențele din România și Lituania, Tom Horn mai deține certificările MGA și UKGC. Totodată, compania funcționează legal în jurisdicții din toată lumea (Slovacia, Spania, Portugalia, Cehia, Bosnia etc). 

Tom Horn Gaming are în ofertă o gamă largă de jocuri de noroc. Printre acestea se numără sloturi online, dar și jocuri de masă. Software-ul companiei este dezvoltat cu scopul de a oferi utilizatorilor o experiență de joc distractivă, cu o grafică impresionantă, teme atractive și caracteristici surprinzătoare. 

Pe lângă oferta proprie de jocuri de noroc, în colecția furnizorului se regăsește și conținut exclusiv de la terți. 

Interfața jocurilor de noroc este una simplu de folosit chiar și de către utilizatorii care nu au experiență online. Pentru a oferi posibilitatea jucătorilor să se acomodeze cu funcțiile și caracteristicile unui joc, Tom Horn Gaming oferă posibilitatea de a le accesa gratuit, în format demo. În cadrul acestor versiuni demo poți să descoperi toate funcțiile unui joc fără a-ți folosi banii din bugetul propriu. 

Jocurile Tom Horn Gaming sunt disponibile în format online, pe desktop, dar și mobil, pe telefoane și tablete cu sisteme de operare Android sau iOS.

Top jocuri Tom Horn Gaming 

Book of Aladdin te va purta într-o aventură palpitantă alături de Aladdin și Jasmine. Planurile malefice ale lui Jafar vor încerca să te oprească să descoperi cartea magică care este cheia spre câștiguri. 

Flaming Fruit Deluxe este unul dintre cele mai noi jocuri lansate de Tom Horn Gaming. Acesta readuce în prim plan bucuria păcănelelor clasice cu fructe. Acestea revin însă în flăcări pe cele trei role implementate. Combinațiile de trei simboluri identice îți vor aduce premii, în timp ce dacă toate cele 9 căsuțe indică același simbol câștigurile tale vor fi multiplicate cu doi. 

informație

Pe lângă sloturi online, Tom Horn Gaming îți oferă și alte tipuri de jocuri de noroc. Evident, printre ele se numără și jocuri de masă precum: La Partage – French Roulette, Cricket Mania sau Announced Bets – European Roulette.

Tom Horn Gaming se mândrește ca fiind unul dintre dezvoltatorii de jocuri de noroc cu cea mai rapidă evoluție. Accesează jocurile acestui furnizor și stabilește care sunt favoritele tale.