Rise of Ra Demo

4 / 5
95,97 % RTP
Joacă Gratis Rise of Ra
1150 RON Bonus + 10 Rotiri gratuite
2000 RON Bonus + 70 Rotiri gratuite
500€ Bonus
Nume Rise of Ra
Furnizor Joc Amusnet Interactive
Temă Joc Egipt
Tip Joc Sloturi video
RTP 95,97
Lansat 2014
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0,15 / 6
Volatility Medium-High
<
Recenzie Rise of Ra slot
Rise of Ra Slot – despre joc și tematică
Concluzie recenzie Rise of Ra
>

Recenzie Rise of Ra slot

Sloturile bazate pe tema Egiptului Antic au crescut enorm în popularitate încă de la lansarea legendarului Book of Ra. Acest joc de pacanele online de la EGT Interactive este un slot care își propune să se ridice la nivelul acestui joc ca la aparate de la Novomatic.

Dacă reușește sau nu să fie măcar atât de bun precum Book of Ra online rămâne să aflăm în cele de urmează. Citește recenzia până la capăt și află tot ce trebuie să știi despre Rise of Ra!

Rise of Ra Slot – despre joc și tematică

EGT Interactive a lansat Rise of Ra în 2014, acesta fiind un joc de pacanele cu 5 role, 15 linii de plată, o variație medie spre mare și un RTP de 95, 97%. Jocul dispune de 15 free spins, cu multiplicatori de 3x pe tot parcursul rundelor gratis, caracteristică Gamble Feature (dublarea câștigurilor) și Jackpot Cards.

În 2019, brandul a lansat și Rise of Ra: Egypt Quest, care are 20 de linii de plată și oferă Egypt Quest Feature, ceea ce înseamnă 4 jackpoturi progresive din categoria Bronze, Silver, Gold și Platinum. Din punct de vedere grafic, sonor și al animațiilor, Rise of Ra este un slot decent și plăcut la nivel vizual și audio.

Reguli – Cum se joacă Rise of Ra 

Așa cum se întâmplă în mai toate sloturile EGT Interactive, în jocul de păcănele online Rise of Ra trebuie să-ți selectezi miza (ai la dispoziție mize de 15, 30, 75, 150 și 300 de unități). Apasă butonul verde din partea dreapta a ecranului pentru a rula jocul în modul manual, iar din parte superioară a acestuia vei putea juca având funcția Auto Play activată (10, 20, 50, 100 sau un număr infinit de rotiri).

Amintește-ți că nu vei dispune de caracteristica de dublare a câștigului dacă optezi pentru modul automat în Rise of Ra. Combinațiile se formează în mod tradițional, pe rolele adiacente, de la stânga către dreapta, la minim 2 sau 3 simboluri identice, în funcție de semnele de pe ecran.

Caracteristicile bonus ale slotului Rise of Ra

Simbolul Wild este Scarabeul, iar acesta poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția semnului Scatter (o plăcuță cu hieroglife). Mai mult decât atât, acesta oferă câștiguri dublate atunci când înlocuiește un alt simbol.

La minim 3 simboluri Scatter primești 15 free spins, această caracteristică având posibilitatea de a fi redeclanșată, ceea ce îți poate aduce alte 15 free spins. Pe parcursul acestor runde gratuite, câștigurile vor fi multiplicate de 3x (un alt set de role va fi disponibil în această sesiune de rotiri).

Gamble Feature îți oferă un câștig dublat (2x) ori de câte ori indici în mod corect culoarea cărții (roșu sau negru). Jackpot Cards îți permit câștigarea unuia dintre cele 4 jackpot-uri progresive, intrarea în această rundă nefiind condiționată de plasarea unui anumit pariu.

Atunci când mizezi suma maximă (300 de unități) pe cele 15 linii de plată fixe, vei putea obține următoarele câștiguri:

  • Simbolul Wild (Scarabeul) – între 200 și 200000 unități pentru 2-5 simboluri;
  • Simbolul Scatter (Plăcuța cu Hieroglife) – între 1500 și 150000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Faraonul și Regina – între 40 și 15000 unități pentru 2-5 simboluri;
  • Sfinxul și Ochiul lui Ra – între 300 și 5000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Scena de pe Piramidă – între 400 și 8000 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Statueta și Simbolurile Puterii – între 200 și 2500 unități pentru 3-5 simboluri;
  • Vaza, Cheia lui Ra și Simbolul Pasăre – între 100 și 2000 unități pentru 3-5 simboluri.
  • Cufărul – între 40 și 2000 unități pentru 2-5 simboluri.

Poți încerca Rise of Ra pe desktop, dar și pe site-urile optimizate pentru dispozitivele portabile ale cazinourilor online din România (nu există însă o versiune special realizată pentru mobil)!

Concluzie recenzie Rise of Ra

Slotul EGT Interactive îți oferă un câștig de 200000 de unități, dar și posibilitatea de a intra în cursa pentru câștigarea unuia dintre jackpoturile Cards. Plasează orice miză pe cele 15 linii de plată fixă și bucură-te de un slot online care te poartă în Egiptul Antic, de unde te poți întoarce cu o grămadă de bani. În plus, în mod garantat, te vei distra la maxim jucând Rise of Ra slot!

Actualizat: