Shining Crown

5 / 5
96.37 % RTP
Joacă Gratis Shining Crown
450 000€ / 5 BTC Bonus + 140 Rotiri gratuite
6000 RON Bonus + 150 Rotiri gratuite
500€ Bonus
Nume Shining Crown
Furnizor Joc Amusnet Interactive
Temă Joc Jocuri cu Fructe
Tip Joc Sloturi video
RTP 96.37
Lansat 2014
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max /
Volatility
<
Recenzie Shining Crown slot
Shining Crown Slot – despre joc și tematica
Concluzie recenzie Shining Crown
>

Recenzie Shining Crown slot

Shining Crown este unul dintre cele mai cunoscute sloturi online EGT, fiind un joc la aparate cu jackpoturi progresive (Jackpot Cards). Citește în continuare recenzia despre Shining Crown și află cum poți obține câștigul maxim de 5000x miza, cum poți intra în cursa pentru jackpoturi și care sunt celelalte caracteristici care îți pot aduce profit când joci Shining Crown online!

Shining Crown Slot – despre joc și tematica

Jocul ca la aparate online dispune de 10 linii de plată, un RTP de 96,37% și variație mică spre medie și oferă două simboluri Scatter. Câștigul maxim care poate fi obținut este de 5000x miza (acesta este oferit de o combinație formată din cinci septari). Tematica slotului este fruit machine (aparate cu fructe), simbolurile făcând parte din categoria semnelor clasice.

Reguli – Cum se joacă Shining Crown

În primul rând trebuie să îți setezi miza pe care vei juca Shining Crown, având la dispoziție pariuri de 10, 20, 50, 100 sau 200 de unități. Apasă butonul aferent mizei dacă vrei să pariezi în modul manual sau apasă butonul cu miza și mai apoi butonul de deasupra semnului care indică rotirea, care este Auto Play (în acest caz, vei juca între 10 sau 100 rotiri / rotiri infinite cu aceeași miză și fără posibilitatea de a opta pentru Gamble).

Din butonul cu trei linii (colțul dreapta jos) vei putea configura setările jocului Shining Crown, de la valoarea pariului și până la opțiunile modului Auto Play. Tot aici vei găsi tabelul de plăți, din care vei afla și cum se formează combinațiile câștigătoare (de la stânga la dreapta, pe role adiacente), precum și alte informații utile.

Caracteristicile bonus ale slotului Shining Crown

Simbolul Wild (Coroana) poate substitui toate semnele de pe ecran, dar și cele două simboluri Scatter (Steaua și Dolarul). Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4, în timp ce simbolurile Scatter își fac apariția pe rolele 3, 4 și 5 (Dolarul) și 1, 3 și 5 (Steaua).

Printre simbolurile din Shining Crown (11) se numără:

  • Simbolul Wild – rol de înlocuitor al tuturor simbolurilor (mai puțin cele două Scatter) – Coroana;
  • Simbolul Scatter – Steaua (oferă un câștig de 4000 unități la miza maximă, la 3 simboluri identice) și Dolarul (un câștig cuprins între 1000 și 20000 de unități pentru 3-5 simboluri);
  • Șeptarii  – câștig între 200 și 100000 de unități pentru 2-5 simboluri de același fel);
  • Strugurii și Pepenii– recompensă între 800 și 14000 unități pentru 3-5 simboluri identice);
  • Clopotele– câștig între 400 și 4000 unități pentru 3-5 semne de același fel);
  • Prunele, Cireșele, Lămâile și Portocalele – între 200 și 3000 de unități pentru 3-5 simboluri identice).

Nu sunt oferite free spins și nici re-spins la Shining Crown, dar există Runda Gamble (oportunitate de multiplicare a sumei câștigată în runda jucată înainte), precum și Jackpot Cards (inimă neagră, treflă, inimă roșie și caro) care oferă câștiguri mult mai mari decât suma maximă din joc.

Runda Gamble se joacă simplu, jucătorul având la dispoziție 5 încercări, fiecare dintre acestea oferindu-i posibilitatea dublării sumei (dacă ai greșit culoarea – roșu sau negru – runda se termină, iar toți banii câștigați, inclusiv cei din rotirea premergătoare, sunt pierduți).

Accederea în rundă Jackpot Cards nu este condiționată de valoarea mizei, așa că jucătorul poate ajunge în această etapă la orice rotire. În acest stagiu, jucătorul va trebui să aleagă 3 cărți dintre cele 12 de pe ecran și acestea să fie identice pentru a câștigă jackpot-ul aferent.

Concluzie recenzie Shining Crown

EGT Interactive a creat un slot cu simboluri clasice, dar și cu elemente moderne (Scatter, Wild, Expanding Wilds, rundă de multiplicare a câștigurilor și Jackpot Cards). Joacă acest slot gratuit sau pe bani reali și obține unul dintre super jackpoturile din Shining Crown slot!

Actualizat: