Starlight Princess

Star 5 / 5
96.50 % RTP
Joacă Gratis Starlight Princess
7750 RON Bonus
750€ Bonus + 75 Rotiri gratuite
200€ Bonus
Nume Starlight Princess
Furnizor Joc Pragmatic Play
Temă Joc Asia
Tip Joc Video slot
RTP 96.50
Lansat 2021
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.01/100.0

Starlight Princess – aventuri virtuale cu prințese stelare și șanse de câștiguri potențiale

Pragmatic Play a creat în 2021 slotul cu configurație Pay Anywhere, cu 6 role și 5 rânduri, Starlight Princess, care are și o continuare, Starlight Princess 1000. Tema este inspirată de benzile animate japoneze, astfel că jocul este vibrant din punct de vedere al graficii, animațiilor și efectelor sonore.

Caracteristici Starlight Princess slot

Creația celor de la Pragmatic Play mizează pe o serie de caracteristici speciale, inclusiv Tumble, Buy Free Spins și Ante Bet. Simbolurile din joc sunt specifice benzilor și desenelor animate japoneze, predominând culorile vibrante. Simbolul Wild nu face parte din grupa simbolurilor speciale disponibile în Starlight Princess.

În schimb, simbolul Scatter este prezent, oferindu-i jucătorului recompense cash și acces la speciala cu 4, 5 sau 6 simboluri. Există, totuși, un alt simbol special, inimile cu efect de multiplicator de câștig. Acestea multiplică în mod aleatoriu câștigurile în jocul de baza și pe parcursul specialei, cu valori cuprinse între 2x și 500x.

Rolele Tumble prezintă avantajul creearii de noi oportunități de câștig pentru jucător în cadrul aceleași runde, fără pariuri adiționale. Simbolurile identice participante la formarea unei combinațîi se elimină și sunt înlocuite de cele de deasupra, cu potențial de noi combinații reușite.

Ante Bet înseamnă creșterea mizei plasate de jucător în timpul rundelor (25x față de 20x cât este miza de obicei) dar și dublarea șanselor de a obține în mod natural speciala. Iar dacă nici așa nu reușește jucătorul să obțină runda Bonus, atunci o poate cumpăra direct. Trebuie doar să achite miza înmulțită de 100x și să activeze butonul Buy Free Spins (opțiunea este indisponibilă dacă ai activat Ante Bet).

Runda Bonus

Dacă ai obținut 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pe cele 6 role atunci vei avea 15 rotiri gratuite pe parcursul cărora îți poți crește valoarea bugetului de joc. Partea bună este că în timpul specialei mai poți obține 5 free spins suplimentare, dacă ai pe ecran 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter. Speciala îi oferă jucătorului și șansa de a obține în mod aleatoriu multiplicatori cu valori cuprinse între 2x și 500x.

Starlight Princess playtable

Cum se joacă jocul de păcănele Starlight Princess

Setarea pariului se efectuează rapid folosind butoanele minus și plus din dreptul câmpurilor Bet și Coin Value. Butonul mare din partea dreapta a ecranului activează modul manual de joc, iar butonul AutoPay, jocul automat.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul are valoarea de 96.50%, atât în jocul de bază, cât și atunci când este activată funcția Ante Bet (RTP peste medie). Volatilitatea este mare. Miza plasată de jucător începe de la 0.20 monede, care este valoarea minimă și ajunge până la 100 monede. Aceasta este suma maximă ce poate fi pariată în Starlight Princess păcănele, exceptând utilizarea opțiunii Ante Bet, caz în care miza maximă va fi 125 monede.

Câștigul maxim este de 4000x pariul plasat de jucător atunci când acesta a optat pentru activarea funcției Ante Bet. Dacă renunță la această funcție, atunci câștigul maxim crește până la 5000x miza pariată de jucător.

Actualizat: