Sugar Rush Demo

5 / 5
96.5 % RTP
Joacă Gratis Sugar Rush
500€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
1000€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
Nume Sugar Rush
Furnizor Joc Pragmatic Play
Temă Joc Bomboane
Tip Joc Sloturi video
Game tag Cumpara Bonus
RTP 96.5
Lansat 2013
Jackpot Progresiv Da
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.1 / 100
Volatility HIgh
<
Sugar Rush slot – ursuleții și dulciurile virtuale acordă câștiguri potențiale reale jucătorilor de cazino
Caracteristici pacanele Sugar Rush
Runda Bonus
Cum se joacă Sugar Rush slot
RTP, mize și câștiguri
>

Sugar Rush slot – ursuleții și dulciurile virtuale acordă câștiguri potențiale reale jucătorilor de cazino

Pragmatic Play a atras atenția jucătorilor din cazinourile online și offline cu Sweet Bonanza, așa că noul titlu, Sugar Rush, lansat în 2022, s-a bucurat de succes încă de la prezentare. Având o temă inspirată de fructe și dulciuri, acest joc ca la aparate face parte dintr-o colecție de păcănele în care se mai regăsesc variante Sugar Rush 2015, Summer Time, Xmas, Valentine’s Day și Winter.

Caracteristici pacanele Sugar Rush

Formatul jocului ca la aparate Sugar Rush este Cluster Pays (câștiguri formate în clustere) cu o configurație din 7 role și 7 rânduri. Simbolurile sunt mixte, fructe și dulciuri, acestea remarcându-se prin culorile vibrante.

Fără simbol Wild, în Sugar Rush slot simbolul Scatter este vedeta, fiind reprezentat sub forma unui dozator de dulciuri, care își face apariția pe orice rolă. Efectele sonore, fundalul muzical, animațiile și grafica sunt spectaculoase, ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere deosebite în timpul jocului.

Slotul Sugar Rush online le acordă jucătorilor câteva caracteristici interesante. Prima dintre acestea este reprezentată de Tumble Feature. Simbolurile din combinațiile câștigătoare sunt substituite de simbolurile poziționate în partea superioară și oferă noi oportunități de câștig.

Cea de-a doua caracteristică este Multiplier Spot Feature. Începând cu cea de-a doua explozie de clustere cu simboluri identice pe locul acestora apar multiplicatori de câștig. Aceștia au valoarea de 2x la început și pot ajunge până la 128x. Multiplicatorii sunt disponibili atât în jocul de bază, cât și în timpul specialei.

A treia caracteristică este opțiunea Buy Free Spins, costul activării acestei funcții fiind de 100x pariul jucătorului. Jucătorul va obține 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter în mod aleatoriu, ceea ce înseamnă un număr de 10, 12, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite.

Runda Bonus

Speciala se declanșează în mod natural (atunci când pe role apar 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter) sau voluntar, prin achiziționarea acesteia de către jucător contra cost. În funcție de numărul de simboluri Scatter, jucătorul va primi un număr fix de rotiri gratuite:

  • 3 Scatter – 10 rotiri gratuite
  • 4 Scatter – 12 runde gratis
  • 5 Scatter – 15 free spins
  • 6 Scatter – 20 rotiri gratis
  • 7 Scatter – 30 free spins

Apariția pe role a 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter pe parcursul specialei echivalează cu suplimentarea numărului de rotiri gratuite cu 10, 12, 15, 20, respectiv 30 free spins. În timpul specialei, multiplicatorii sunt Sticky și continuă să crească până la finalul specialei.

Sugar Rush playtable

Cum se joacă Sugar Rush slot

Modul manual este dublat de AutoPlay la acest joc de pacanele Pragmatic Play. Jucătorul trebuie să ajusteze pariul folosind butoanele minus și plus din dreptul câmpurilor Coin Value și Bet. Apăsarea butonului Buy Free Spins activează speciala contra cost.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul slotului Sugar Rush este 96.50%, valoarea menținându-se aceeași și atunci când este activată funcția Buy Free Spins. Volatilitatea este mare. Miza minimă este stabilită la 0.20 monede, iar pariul maxim este în valoare de 100 monede. Câștigul maxim este stabilit la 5000x pariul plasat de jucător.

Actualizat: