Pacanele 777

Jocurile de păcănele sau sloturi, așa cum mai sunt cunoscute, pot fi o metodă plăcută de petrecere a timpului liber și de a câștiga bani în plus față de alte activități. Însă la păcănele, regula este simplă: nu paria niciodată bani pe care nu îi poți pierde. Dacă ești 100% convins că poți să te lipsești de o anumită sumă de bani, atunci ești în siguranță și poți să îți încerci norocul la a-i înmulți. Dacă nu, sloturile nu sunt pentru tine și banii tăi reali.

Din fericire, există o serie de sloturi gratuite 777 și de alte feluri, care oferă jucătorilor online sau fizici șansa de a se bucura de păcănele fără să scoată bani reali din buzunar. Cum? Prin oferirea de jocuri cu bani virtuali, o practică aproape universală întâlnită la mai toate cazinourile din lume, mai ales cele de pe internet. În timp ce te bucuri de atmosfera unui slot 777, de exemplu, o faci fără să te gândești de două ori la bugetul tău. Asta pentru că banii pe care îi joci sunt virtuali, și deci posibilele pierderi nu se vor reflecta în contul tău de bani reali.

În acest articol, ne vom axa pe ideea de sloturi gratuite 777, adică acele păcănele care au la bază simbolurile 777, poate cele mai cunoscute și râvnite simboluri din istoria sloturilor. Aceste trei cifre, odată descoperite pe o linie de joc, sunt cunoscute ca fiind aducătoare de premii uriașe pentru fericitul câștigător. Însă dacă nu vrei să îți riști banii adevărați pentru o șansă la îmbogățire, poți la fel de bine să te bucuri de senzația de joc cu ajutorul variantelor gratuite ale slotului 777.

Afișează mai mult

Top casino online

Ce sunt păcănelele 777

Pe scurt, păcănelele 777 sunt acele sloturi care au în configurație celebrul triplet de simboluri de cifră 777, cele mai râvnite astfel de simboluri din toată industria jocurilor de noroc. Nu puține sunt poveștile despre cum aceste trei cifre au întors cu josul în sus viețile celor mai norocoși dintre jucători, care au reușit să aterizeze pe combinația magică și să se bucure de câștiguri impresionante, de ordinul sutelor de mii sau chiar milioanelor de dolari. Ce sunt păcănelele 777? Sunt jocuri de păcănele normale dar care se pretează unor reguli specifice.

Mai toate păcănelele din lume vin în configurația 3 rânduri și 5 coloane. Este un model standard, adoptat de mai toți creatorii de sloturi din industrie. La fel se întâmplă și în cazul păcănelelor 777, care vin tot în varianta 3×5 cu mici excepții. De exemplu, unele păcănele 777 au doar un rând și trei coloane, iar șansa de a ateriza pe combinația 777 este ușor mai bună față de la păcănelele cu 3 rânduri și 5 coloane. În afară de această variațiune, toate regulile jocului de păcănele normal se aplică și la cele de tipul 777.

Istoria păcănelelor 777

Printre primele jocuri de păcănele din lume s-au numărat mai ales acele sloturi cu simbolurile 777. De fapt, primul joc de păcănele, denumit Liberty Bell, a fost inventat în anul 1895 și consta într-un cabinet de joc cu o manetă de tip livery, care odată acționată învârtea cele trei coloane. Un singur rând afișa rezultatul final, iar dacă varianta era câștigătoare, sumele de încasat pentru jucători erau considerabile. Însă din cauza faptului că totul se desfășura pe un singur rând, variantele câștigătoare apăreau mai rar decât la jocurile din zilele noastre, cu 3 linii și 5 coloane. Charles Fey, faimosul mecanic din San Francisco, a stat la baza invenției păcănelelor.

Același Fey inventa, câțiva ani mai târziu, jocurile mecanice cu și despre curse de cai. Extrem de populare la acea vreme, în zilele noastre extrem de puține jocuri de acest fel mai există în cazinourile din Las Vegas, fiind mai degrabă piese de muzeu decât jocuri complet funcționale. Prima dată când un slot cu fructe a apărut într-un hotel din Las Vegas a fost în anul 1940, în celebrul Flamingo Hilton. La 24 de ani distanță, apărea și primul joc electronic de sloturi 777, faimoasa 21 Machine. În 1975 apărea primul joc electronic video de tip păcănea, iar în 1994, primul cazino online care să ofere jocuri de cazino, printre care și sloturi 777.

Liberty Bell, primul slot de tip 777, funcționa datorită unui mecanism simplu, care avea la bază un sistem de simboluri desenate pe o rolă, care se învârtea la acționarea unui mâner. Înainte de a putea acționa mânerul, jucătorul trebuia să adauge un cent într-o fantă, iar mai apoi putea să își încerce norocul la învârtirea rolei. Dacă pe coloană apăreau trei simboluri de același fel, un clopoțel anunța varianta câștigătoare, iar jucătorul era premiat cu mai multe monede. Primul joc Liberty Bell poate fi admirat la salonul Liberty Belle din Rino, Nevada.

Cum să te joci păcănele 777 gratuit

Cel mai ușor mod prin care te poți bucura de păcănele 777 gratuit este să intri pe oricare pagină a unui cazino online. Acolo, vei găsi un meniu cu jocuri, de unde vei putea alege submeniul de sloturi. Odată ajuns în acest submeniu, vei putea alege jocurile de păcănele cu 777, sau oricare alte jocuri de care ești interesat. În momentul în care ai deschis un joc anume, tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de păcănelele 777 fără bani este să setezi opțiunea de plată la bani virtuali, sau free money, așa cum o vei găsi pe site-urile în engleză.

De obicei, această opțiune este bine definită în ecranul principal al slotului, undeva în partea de jos a acestuia. Dacă nu o găsești, o simplă căutare pe Google te va lămuri. Dacă nu setezi opțiunea de bani virtuali sau free money înainte de a începe să joci, și ai în contul cazinoului bani reali, acei bani vor fi utilizați de către platformă pentru rotirile tale. Așadar, asigură-te că într-adevăr ai setat varianta de bani virtuali atunci când vrei să joci păcănele 777 gratuit. Dacă omiți acest pas vei plăti cu bani reali distracția care ar fi trebuit să te coste zero lei!

Opțiuni ale păcănelelor 777 gratuite

Ca oricare alte păcănele din oferta cazinourilor online sau fizice, și sloturile 777 gratuite oferă mai multe opțiuni de joc, unele comune, iar altele ceva mai speciale. De exemplu, fiecare slot 777 oferă șansa jucătorului de a-și alege numărul de combinații posibile câștigătoare. Varianta aleasă de jucător este importantă deoarece va determina cât de greu sau de ușor va putea să găsească o combinație câștigătoare, dar și cât de des sau rar va putea să acumuleze câștiguri din pariurile sale.

În ceea ce privește pariurile în sine, păcănelele 777 gratuite oferă o gamă largă de posibile pariuri. Astfel, majoritatea cazinourilor pornesc pariul per rotire de la sume foarte mic, de ordinul cenților. Ca și sume maxime, pariorii pot ajunge să plătească până la 100 de dolari pe rotire, o sumă uriașă având în vedere că jocul are până la urmă o rată de returnare sub 96% și deci nu vei câștiga niciodată majoritatea, ci mica minoritate a mâinilor jucate.

Dintre celelate opțiuni ale jocurilor de păcănele 777 gratuite, amintim și variantele în care există multiplicatori. Odată ce o variantă câștigătoare apare pe ecran, jucătorul are șansa de a-și multiplica acel câștig, dar și riscul de a-l pierde în același mod. De obicei, multiplicatorii vin sub forma unui joc adiacent, cum este cel de a ghici culoarea următoarei cărți de joc dintr-un șir de alegeri aleatorii. Dacă nimerești culoarea cărții ce urmează să fie extrasă, câștigi nu doar multiplicarea sumei, ci și șansa de a continua să îți dublezi câștigul.

Sloturi 777 populare

Acum că am trecut în revistă cele mai importante aspecte generale ale jocurilor de păcănele cu 777, legendarele sloturi care au revoluționat pentru totdeauna industria jocurilor de noroc, ne vom axa pentru câteva paragrafe asupra celor mai cunoscute 5 jocuri de acest gen existente în acest moment. Aceste jocuri nu doar că sunt populare și adorate de către toți jucătorii, însă în majoritatea cazurilor se află pe piață de zeci de ani, trecând deci testul timpului. Indiferent pe care dintre aceste jocuri ai vrea să le testezi, mergi la sigur la capitolul sloturi de tipul 777.

Sizzling 777 Deluxe

Dacă ai jucat vreodată la păcănele, online sau într-o sală de jocuri, șansele să fii încercat de fapt acest joc sunt uriașe. De ce? Pentru că Sizzling 777 Deluxe este de departe cel mai popular și ușor de recunoscut joc de păcănele din lume. Interfața acestui joc este de departe cea mai familiară pentru jucătorii din toată lumea, atunci când vine vorba despre grafică, design, coloană sonoră și stil de joc. Este jocul de păcănele ideal!

Configurația la Sizzling 777 Deluxe se bazează pe trei rânduri și cinci coloane. Evident, simbolurile peste care vrei să dai sunt celebrii șeptari, desenați aici cu un roșu aprins și îngroșat. Dacă ai șansa să îți pice de la 3 șeptari în sus, într-o combinație câștigătoare, vei genera un șir de câștiguri incredibile. 5 șeptari pe o linie înseamnă cel mai mare câștig posibil al jocului, de valoarea unui jackpot.

Hot 777

Dacă Sizzling 777 Deluxe este o variantă extrem de modernizată a celebrului Liberty Bell despre care am vorbit mai sus, Hot 777 combină laolaltă elementele de bază ale legendarului slot fizic din muzeul din Reno. Compus din 3 rânduri și 3 coloane, acest slot nu vine cu opțiunea de autoplay, astfel că jucătorul poate rămâne atent la absolut fiecare mișcare pe care o face și fiecare rotire pe care o comandă. E un joc lent, dar sigur.

O caracteristică aparte a acestui slot 777 este oferta de rotiri gratuite din opțiuni. Poți da peste o grămadă de rotiri gratuite dacă aterizezi pe varianta câștigătoare anume. Cele mai importante câștiguri vin, așa cum era și normal, din combinația de trei șeptari pe linii sau coloane, de preferat cât mai aproape unii de alții. Trei șeptari pe linia din mijloc activează cel mai mare premiu al jocului.

Triple Red Hot 777

O caracteristică de bază a acestui joc de păcănele, Triple Red Hot 777, este posibilitatea de a-ți modifica pariul de la o rundă la cealaltă. poți să modifici atât suma pe care o pariezi cât și numărul de linii pe care vrei să o faci. Combinând numărul de linii cu valoarea pariului, poți să vezi exact cât pariezi pe o rotire anume, pe fiecare linie de joc.

Triple Red Hot 777 vine cu trei rânduri și trei coloane, fiind o variantă ceva mai clasică a jocului de păcănele 777. Grafica este una simplă, însă în combinație cu sunetele antrenante și simbolurile folosite, extrem de populare, fac din acest joc de păcănele unul pe placul multor jucători. Simbolul BONUS va declanșa runda bonus dacă aterizezi pe trei odată, oferind câștiguri importante pentru norocosul jucător.

Triple Diamonds 777

Triple Diamonds 777 – Dacă într-adevăr cauți varianta câștigătoare dintre simbolurile 777 și oricare altele de pe rolă, atunci Triple Diamonds 777 este slotul ideal pentru tine. De ce? Pentru că aduce laolaltă două simboluri consacrate din industria jocurilor de noroc, cifrele magice 777 și respectiv diamantele, cele mai puternice simboluri de pe role. În acest joc care poate fi considerat clasic, ai șansa de a câștiga chiar și cu doar două simboluri de același fel pe o linie câștigătoare.

Dacă îți cad trei simboluri de același fel pe linia câștigătoare, vei câștiga premii și mai mari. Astfel, ai șanse mari de a câștiga premii importante chiar și cu mai puține variante câștigătoare, pentru că numărul de simboluri necesare pentru o mână victorioasă este mai mic decât de obicei. Chiar dacă interfața de joc este mică, există 9 linii de pariere, oferind un avantaj uriaș datorită combinațiilor câștigătoare posibile.

Royal Spins 777

Royal Spins 777 – Ultimul slot 777 de pe lista noastră este Royal Spins 777. Acest joc de păcănele vine cu toate simbolurile clasice pe care orice fan al jocurilor de noroc le cunoaște, cum sunt portocalele, lămâile, cireșele, șeptarii roșii, clopoțeii aurii și prunele, dar și unele mai speciale cum sunt coroanele de aur. Când vine vorba despre jocuri clasice, nu vei găsi ceva mai autentic decât Royal Spins 777.

Din punct de vedere grafic, la acest joc de păcănele 777 vom găsi un fundal ca de castel, care transportă jucătorii într-o eră medievală, cu tematică regală, așa cum e și titlul ediției. Deși jocul nu are muzică pe fundal, jucătorii vor auzi unele sunete la învârtirea rolei de joc. Poți paria între 5 și 1000 de bănuți pe fiecare dintre liniile de pariere, în total 21 posibile.

Dezvoltatori de păcănele 777

Cine sunt cei mai mari dezvoltatori de păcănele 777 din lume? Evident, îi vom găsi și aici pe mai-marii industriei, unul dintre ei fiind IGT. Această companie a realizat jocurile Royal Deluxe 777, fiind una dintre cele mai de seamă din industrie și având sediul central chiar în Nevada, statul american unde se află celebrul Las Vegas.

O altă companie este Bally Technologies, cu sediul tot în Las Vegas, care operează în industria de jocuri de noroc din anul 1968. Bally a realizat jocuri precum Hot Shot Progressive, care vine la pachet cu un jackpot ce crește odată cu numărul de jucători care accesează jocul de păcănele aferent. Alți producători importanți de păcănele 777 sunt Microgaming, Evolution, NetEnt sau ELK Studios.

Joacă sloturi 777 pe bani reali

Acum că ai toate informațiile despre sloturi 777 și cum le poți încerca pe bani virtuali, nimic nu te mai poate opri din a-ți testa abilitățile și in viața reală. Dacă vrei să joci sloturi 777 pe bani reali, tot ce trebuie să faci este să îți alegi cazinoul online favorit, să te înscrii pe site cu un nume de utilizator și parolă, după care să depui o sumă de bani în contul virtual pe care îl vei putea administra odată ce te autentifici pe site.

Nu trebuie și nu este indicat să începi cu sume mari. Majoritatea cazinourilor online care oferă jocuri de păcănele 777 pe bani reali îți oferă șansa de a începe cu un depozit mic, chiar și de 30 sau 50 de dolari americani. Acest depozit inițial va fi de multe ori dublat de către cazino, ca un bonus de bun venit. Dacă ești gata să joci sloturi 777 pe bani reali, cel mai bine este să începi încet, dar sigur, cu sume mici și pe care îți permiți să le pierzi.

Concluzie

Sloturi 777 sau jocuri de păcănele 777 vei găsi peste tot pe internet. Sunt cele mai populare jocuri de acest fel dintr-un motiv bine întemeiat, fiind și printre primele jocuri de noroc create vreodată, acum mulți ani. În ciuda trecerii timpului, aceste jocuri și-au păstrat strălucirea de odinioară, fiind și la această oră printre cele mai populare din lume. Dacă vrei să încerci un slot nou, dar care să conțină o parte din istoria industriei jocurilor de noroc cu fiecare pariu pe care îl pui, atunci un slot 777 este alegerea ideală de fiecare dată.