Buffalo King Megaways

Star 4 / 5
96.52 % RTP
Joacă Gratis Buffalo King Megaways
7750 RON Bonus
750€ Bonus + 75 Rotiri gratuite
200€ Bonus
Nume Buffalo King Megaways
Furnizor Joc Pragmatic Play
Temă Joc Wild West
Tip Joc Megaways
RTP 96.52
Lansat 2021
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.01/125.0

Buffalo King Megaways – explorează fauna Americii de Nord pe rolele virtuale și descoperă câștiguri potențiale reale.

În 2019, Pragamatic Play lansa slotul Buffalo King, un joc de pacanele cu temă inspirată din fauna Americii de Nord, care a atras atenția jucătorilor din cazinourile online. Din acest motiv, în 2021, producătorul a revenit cu varianta Megaways, cu 117649 de modalități de joc.

Caracteristici Buffalo King Megaways slot

Formatul Megaways înseamnă la acest joc de păcănele o configurație cu 6 role și 7 rânduri. Simbolurile din acest joc ca la aparate sunt legate de fauna din America de Nord, alături de acestea apărând și simbolurile reprezentate de cărțile de joc.

Simbolurile speciale sunt prezente în Buffalo King Megaways pacanele, Wild fiind Munții Stâncoși (apare numai pe rolele 2, 3, 4 și 5), iar Scatter fiind un bizon (apare pe toate rolele). Funcția Ante Bet are rolul de creștere a numărului de simboluri Scatter pe role, dar costă 25x miza.

Caracteristica Tumble permite înlocuirea simbolurilor câștigătoare cu altele, care vor cădea de pe pozițiile de deasupra. Jucătorul nu va trebuie să plaseze o nouă miză, dar poate să obțină câștiguri care se vor contoriza în contul de joc. Animațiile și efectele sonore sunt de calitate, iar atmosfera jocului este foarte plăcută.

Runda Bonus

Speciala Buffalo King Megaways slot se declanșează cu 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pe ecran. Aceasta oferă atât un număr fix de rotiri gratuite, cât și o un procent fix de câștig, după cum urmează:

  • 4 Scatter – 12 rotiri gratuite și un câștig de 5x miza totală
  • 5 Scatter – 17 free spins și un câștig de 20x miza totală
  • 6 Scatter – 22 runde gratuite și un câștig de 100x miza totală

De asemenea, pe parcursul specialei va fi acordat și un multiplicator aleatoriu, de 2x, 3x sau 5x care se va aplica la valoarea finală a câștigului fiecărei runde. Un alt avantaj pe care îl obține jucătorul este reprezentat de încă 5 free spins suplimentare pentru 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter obținute în timpul specialei. Plus că, speciala se redeclanșează fără limită.

Buffalo King Megaways playtable

Cum se joacă păcănele Buffalo King Megaways

Setarea pariului și activarea sau nu a funcției Ante Bet constituie etapele pregătitoare dinaintea învârtirii rolelor. Stabilirea pariului se efectuează prin apăsarea butoanelor plus și minus de la câmpurile Bet și Coin Value. Opțiunea Ante Bet se activează glisând butonul cu logo-ul acesteia. Rolele se învârt apăsând butonul mare din colțul dreapta al ecranului de joc.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul este setat la 96.52%, o valoare peste media de 96% recomandată. Activarea funcției Ante Bet reduce puțin RTP-ul până la 96.49%. Miza minimă care poate fi plasată în slotul Buffalo King Megways este 0.20 monede, în timp ce maxima este de 100 monede, respectiv 125 monede dacă se activează opțiunea Ante Bet.

Câștigul maxim este setat la 5000x pariul pe care îl plasează jucătorul dacă nu este activă funcția Ante Bet. Activarea acestei opțiuni limitează câștigul maxim la 4000x miza pe care o plasează jucătorul în Buffalo King Megaways păcănele. Volatilitatea este mare.

Actualizat: