Dwarfs Fortune

5 / 5
96.16 % RTP
Joacă Gratis Dwarfs Fortune
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
600€ Bonus
1000€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
Nume Dwarfs Fortune
Furnizor Joc Wazdan
Temă Joc Bijuterii
Tip Joc Sloturi video
RTP 96.16
Lansat 2022
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max /
Volatility
<
Recenzie Dwarfs Fortune
Concluzie
>

Recenzie Dwarfs Fortune

Wazdan le propune jucătorilor din România un joc de pacanele cu multiple caracteristici avantajoase, precum Hold the Jackpot, volatilitate ajustabilă, multiplicatori, Bonus Buy, rundă de dublare a câștigurilor (Gamble) și multe alte beneficii. Citește recenzia noastră, joacă Dwarfs Fortune gratis sau pe bani reali în cazinourile partenere Wazdan și câștigă unul dintre jackpoturile Mini, Minor, Major și Grand!

Cum se joacă Dwarfs Fortune

Impresionant din punct de vedere al designului grafic, animațiilor și fundalului sonor, Dwarfs Fortune este un slot Wazdan lansat în 2022. Are un RTP de 96, 16%, volatilitatea este ajustabilă, iar câștigul este de 2500x miza plasată de jucător. Jocul plătește pe toate pozițiile, iar selectarea mizei este cuprinsă între 0, 10 unități și 10,000 unități (poți alege dintre mai multe mize predeterminate).

Pentru ca rolele să se învârtă mai repede trebuie să apeși butonul din dreapta butonului de rotire (modurile Normal, Fast și Ultra Fast Speed). Volatilitatea  (mică, medie sau mare) poate fi selectată din butonul care afișează niște ardei, iar activarea opțiunii Bonus Buy se face din butonul care afișează un cărucior de cumpărături (poți opta pentru variantele Low, Standard, High sau Extreme).

Modul manual (rotire după rotire) se activează din butonul mare, iar modul automat (Auto Play) din butonul care afișează o rotire continuă (între 10 și 1000 de runde, cu diverse variante intermediare). Miza influențează valoarea finală a jackpot-urilor Mini, Minor, Maxi și Grand (dacă vei câștiga acest bonus, toate celelalte câștiguri anterioare vor fi anulate).

Caracteristicile Bonus Dwarfs Fortune

Jocul ca la aparate Dwarfs Fortune oferă multiple caracteristici care contribuie la îmbunătățirea șansele de câștig ale jucătorilor:

  • Multiplicatori – 2x, 3x, 5x și 7x;
  • Simboluri Cash și Increasing Value Sticky Cash – timp de până la 9 runde re-spin, aceste simboluri rămân pe ecran ceea ce va crește șansele declanșării rundei Hold the Jackpot Bonus și oferă câștiguri de 1x-10x, 12x sau 15x miza plasată de jucător;
  • Hold the Jackpot Bonus – se declanșează la minim 6 simboluri Bonus și se joacă cu 20 de role independente;
  • Simboluri Bonus (Collector, Mystery, Increasing Cash, Jackpot, Cash și Dwarfs Mystery) care contribuie la maximizarea șanselor de câștig. De exemplu, la începutul rundei Bonus, jucătorul primește 3 re-spins, iar fiecare simbolul Bonus care apare pe ecran resetează numărul rundelor re-spins la 3;
  • Bonus Buy – poți alege una dintre cele 4 opțiuni contra sumei aferente și poți juca direct runda Bonus beneficiind de avantajele aferente.

Dwarfs Fortune mai oferă și runda Gamble (dublarea câștigului în jocul de bază la o rotire câștigătoare) care presupune alegerea culorii (roșu sau verde) a pietrei prețioase.

Concluzie

Dwarfs Fortune slot este un joc de pacanele modern, cu multiple caracteristici și care se pliază pe gustul oricărui iubitor de sloturi. Oferă jackpoturi Mini, Minor, Maxi și Grand, iar grafica, animațiile și sunetele sunt de calitate superioară. Wazdan a reușit să creeze un joc ca la aparate de top, care merită jucat în orice casino online din România!

Actualizat: