Jammin Jars

Star 5 / 5
96.80 % RTP
Joacă Gratis Jammin Jars
750€ Bonus + 75 Rotiri gratuite
200€ Bonus
450€ Bonus + 250 Rotiri gratuite
Nume Jammin Jars
Furnizor Joc Push Gaming
Temă Joc Jocuri cu Fructe
Tip Joc Sloturi video
RTP 96.80
Lansat 2018
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.2/100

Jammin Jars – fructele știu să se distreze pe rolele virtuale

Creat în 2018 de studioul Push Gaming, slotul Jammin’ Jars are și o continuare, Jammin Jars 2. Formatul jocului este Cluster Pays, combinațiile câștigătoare compunandu-se în clustere. Tema jocului este inspirată de fructe, care sunt evidențiate de producător într-o atmosferă disco, plină de culoare și muzică.

Caracteristici slot Jammin’ Jars

Slotul creat de Push Gaming are o configurație aparte, cu 8 role și 8 rânduri. Simbolurile obișnuite sunt exclusiv reprezentate de fructe, în timp ce simbolurile speciale Wild și Scatter sunt reprezentate de același simbol. Acesta este un borcan multicolor, care, fiind Wild Scatter, înlocuiește toate celelalte simboluri fructe.

Caracteristica Cluster Win îi permite simbolului Wild să devină Walking Wild și să se mute pe o poziție adiacentă până când acționează funcția Collapse. În acel moment, toate simbolurile Wild devin Sticky Wilds. Acest simbol Wild Scatter joacă și rolul de multiplicator, iar acest lucru se datorează valorii de multiplicare care este inscripționată pe acesta.

Muliplicatorul începe de la 1x și își va crește valoarea pe măsură ce se formează noi combinații câștigătoare. Cascading Reels este o caracteristică interesantă oferită de Jammin Jars, care îi permite jucătorului să obțină mai multe câștiguri în cadrul unei singure runde de joc.

Rainbow Feature completează gama de caracteristici speciale din acest joc de păcănele Push Gaming. Caracteristica se manifestă în mod aleatoriu, singura condiție fiind ca rotirea să nu fie una câștigătoare (fără Cascade sau Collapse). Pe ecran își va face apariția un curcubeu care va lansa fructe uriașe.

Vor apărea unul sau mai multe simboluri fruct uriașe care vor ocupa diverse poziții pe role. Toate simbolurile similare cu aceste fructe uriașe se vor transforma la rândul lor și îi vor oferi jucătorului șansa obținerii unor câștiguri impresionante. Singurele simboluri care nu pot fi convertite sunt simbolurile Wild Scatter.

Runda Bonus

Speciala se declanșează cu trei sau mai multe simboluri Wild Scatter, astfel că jucătorul va fi recompensat cu 6 free spins. Simbolurile Wild Scatter care au declanșat speciala devin Sticky pe întreg parcursul acestor rotiri gratuite, crescând șansele de câștig ale jucătorului.

De asemenea, dacă în timpul specialei pe role apar noi simboluri Wild, acestea vor deveni Sticky Wild, contribuind la creșterea valorii combinațiilor câștigătoare. Multiplicatorii sunt prezenți în timpul acestei runde Bonus, iar partea bună este că nu se resetează atunci când nu ai obținut o rotire câștigătoare.

Jammin Jars playtable

Cum se joacă Jammin Jars păcănele

Stabilirea mizei se realizează din săgețile din dreptul câmpului Total Bet sau apăsând pe butonul Meniu, unde vei apăsa pe butonul cu monede. Modul de joc manual se activează apăsând butonul mare din colțul dreapta de jos al ecranului.

Modul Auto Play este activat din butonul mai mic, poziționat în imediata apropiere a butonului mai mare. Este disponibil și modul de joc Turbo, pentru jucătorii care vor să sară peste animații.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul slotului Jammin’ Jars este 96.83%, o valoare peste media recomandată de experții în sloturi, care este de 96%. Volatilitatea este mare. Miza minimă începe de la 0.20 monede ajungând până la o sumă maximă de 100 monede. Câștigul maxim setat pentru Jammin Jars pacanele este 20000x pariul jucătorului.

Actualizat: