Madame Destiny Megaways Demo

4 / 5
96.56 % RTP
Joacă Gratis Madame Destiny Megaways
500€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
1000€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
Nume Madame Destiny Megaways
Furnizor Joc Pragmatic Play
Temă Joc Magic
Tip Joc Megaways
Game tag Megaways
RTP 96.56
Lansat 2021
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Nu
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.01 / 0.01
Volatility HIgh
<
Madame Destiny Megaways – întâlnire virtuală cu câștiguri potențială reale
Caracteristici slot Madame Destiny Megaways
Runda Bonus
Cum se joacă Madame Destiny Megaways slot
RTP, mize și câștiguri
>

Madame Destiny Megaways – întâlnire virtuală cu câștiguri potențială reale

În 2018, Pragmatic Play a lansat Madame Destiny, un slot Bothways, cu temă inspirată din lumea ghicitoarelor de noroc. Continuarea acestui joc de pacanele a apărut în cazinourile online în 2021 și este un format Megaways (117649 modalități de joc).

Caracteristici slot Madame Destiny Megaways

Simbolurile din slotul Madame Destiny Megaways sunt legate de lumea magiei și a ghicitorilor de noroc, alături de aceste simboluri regăsindu-se și clasicele cărți de joc. Simbolurile speciale sunt prezente, simbolul Wild fiind figura ghicitoarei, iar simbolul Scatter fiind un glob din cristal pentru ghicit.

În timp ce simbolul Scatter își face apariția pe orice rolă, simbolul Wild nu va apărea decât pe rolele 2, 3, 4 și 5. Acesta acordă și câștiguri multiplicate de 2x, atât în combinațiile din runda Bonus, cât și în jocul de bază. Runda Ante Bet echivalează cu dublarea șansei de a declanșa runda Bonus, dar costul activării înseamnă o miză de 25x (în jocul normal, miza este de 20x).

Rolele acționează conform mecanismului de joc Tumble, astfel că simbolurile câștigătoare sunt înlocuite de altele noi, fără ca jucătorul să reînnoiască miza. Animațiile și efectele sonore sunt foarte bune, atmosfera jocului fiind plăcută. Formatul Megaways al jocului de păcănele Madame Destiny Megaways înseamnă o configurație de tip 7-8-8-8-8-7 (role și rânduri).

Runda Bonus

Speciala se declanșează cu 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, runda Bonus acordând și un câștig în monede, în funcție de numărul de simboluri Scatter obținute, după cum urmează:

  • 3 Scatter – câștig de 5x miza
  • 4 Scatter – câștig de 10x miza
  • 5 Scatter – câștig de 20x miza
  • 6 Scatter – câștig de 100x miza

Se acordă un număr aleatoriu de rotiri gratuite (5, 8, 10 sau 12) precum și un multiplicator aleatoriu (2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 15x, 20x sau 25x). Pentru a afla care este numărul de runde gratuite și valoarea multiplicatorului, la începutul rundei trebuie să învârți Roata Norocului (Wheel of Fortune).

Runda Bonus se redeclanșează fără limită la fiecare 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter apărute pe role. De asemenea, noua redeclanșare va permite reluarea învârtirii Roții Norocului și alocarea unui număr nou de rotiri gratuite și a unui multiplicator. Caracteristica beneficiază și de role diferite.

Madame Destiny Megaways playtable

Cum se joacă Madame Destiny Megaways slot

Înainte de a învârti rolele, jucătorul trebuie să stabilească valoarea pariului, motiv pentru care va apăsa butoanele plus și minus aferente câmpurilor Bet și Coin Value.

De asemenea, dacă jucătorul dorește să-și crească șansele de declanșare a rundei Bonus trebuie să gliseze butonul Ante Bet. Acest lucru înseamnă că valoarea totală a pariului va crește de 25x față de 20x, cât este valoarea normală.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul de bază este 96.56%, dar activarea opțiunii Ante Bet influențează valoarea acestuia, care ajunge la 96.67%. Oricum, RTP-ul slotului Madame Destiny Megaways este peste medie. Miza minimă este setată la 0.20 monede, în timp ce maxima ajunge la 100 monede, respectiv 125 monede, cu opțiunea Ante Bet activată. Câștigul maxim în acest joc Pragmatic Play echivalează cu miza înmulțită de 5000x. Volatilitatea este mare.

Actualizat: