Money Train 3

Star 4 / 5
96.10 % RTP
Joacă Gratis Money Train 3
750€ Bonus + 75 Rotiri gratuite
200€ Bonus
300% Bonus + 70 Rotiri gratuite
Nume Money Train 3
Furnizor Joc Relax gaming
Temă Joc Entertainment
Tip Joc Video slot
RTP 96.10
Lansat 2022
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.1/10

Money Train 3 – trage virtual ca în Vestul Sălbatic al viitorului și vezi ce câștiguri potențiale poți obține

Relax Gaming a pornit în 2019 una dintre francizele de sloturi cu temă inspirată de Vestul Sălbatic cu mare priză la jucătorii de cazino. În serie au apărut atât continuări ale jocului (în 2024 s-a ajuns la Money Train 4), cât și varianta Money Drop și Slingo.

Caracteristici Money Train 3 slot

Formatul slotului lansat de Relax Gaming în 2022 implică 40 de linii de plată și o configurație de 5 role și 4 rânduri la grila de joc. Speciala vine cu două role adiționale, dacă una sau două role se completează cu simboluri de același fel. Prezentarea (introducerea) în joc este similară unui joc video, iar grafica, sunetele și animațiile transformă fiecare rundă într-o bucurie estetică și sonoră.

Simbolurile sunt legate de temă (figuri de luptători), dar sunt prezente și cărți de joc. Money Train abundă în simboluri Wild de diferite categorii, găsindu-se și simbolul Scatter/Bonus. Astfel, poți avea simboluri Necromancer, Collector Payer, Tommy Gun Payer, Absorber, Tommy Gun Sniper și variantele lor Persistent, precum și opțiunea Persistent Shapeshifter.

Poți să îți achiziționezi direct runda Bonus, având la dispoziție mai multe opțiuni, care au prețuri diferite:

  • 20x pariul – joci cu 1 respin
  • 50x miza – joci cu 2 respins
  • 100x pariul – joci cu 3 respins
  • 500x miza – joci cu 3 respins și cu 1 simbol Persistent

Respin Feature se declanșează aleatoriu atunci când o rundă nu are câștig și vine cu simboluri Sticky și potențiali multiplicatori de 1x, 2x sau 3x.

Runda Bonus

Speciala din Money Train 3 se numește Money Cart Bonus Round. Este nevoie de minim 3 simboluri Bonus pentru a declanșa această opțiune. În timpul rundei, simbolurile Persistent înlocuiesc chiar și simboluri Bonus. Simbolurile Persistent, la rândul lor, pot să declanșeze runda Bonus.

Jucătorul beneficiază de 1, 2 sau 3 respins ori de 3 respins și un simbol Persistent. Dacă o rolă se completează cu simboluri pe parcursul specialei, atunci va fi adăugată o nouă rolă. Pot fi adăugate maxim 2 coloane în timpul specialei.

De asemenea, în mod aleatoriu, pot să apară și alte simboluri, care îi oferă jucătorului un câștig cuprins între 1 și 10x pariul jucat. Noile simboluri bonus resetează counterul la 3 rotiri atunci când își fac apariția pe role.

Cum se joacă online slotul Money Train 3?

În partea stânga a ecranului este butonul Buy care oferă acces la rundă Bonus contra cost dacă îl apeși. Partea dreapta a ecranului conține toate celelalte butoane de joc. Pariul se setează apasand pe butonul cu bani, apoi pe minus și plus din dreptul câmpului Bet.

Butonul mare este pentru jocul manual, butonul cu un singur triunghi este pentru jocul automat (Auto Play), iar cel cu două triunghiuri pentru modul Turbo.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul Money Train 3 este 96.1%, dar atunci când se activează caracteristicile bonus, crește până la 96.5%. Volatilitatea este mare. Miza minimă începe de la 0.10 monede, iar cea maximă ajunge la 10 monede. Câștigul maxim setat de Relax Gaming pentru acest slot este 100.000x pariul jucătorului.

Actualizat: