Amatic

amatic industries logo

Amatic este una dintre cele mai vechi companii de jocuri de noroc. Ea a fost lansată în anul 1993 în Austria, iar la început s-a axat doar pe jocurile din cadrul cazinourilor fizice. În anul 2010. Amatic înființează AMANET, o divizie dedicată exclusiv jocurilor de noroc online. 

Cu o experiență totală de peste 30 de ani, Amatic și-a construit o colecție de jocuri impresionantă. În portofoliul de jocuri Amanet se află un număr mare de sloturi, dar și alte jocuri de noroc: poker, blackjack, ruletă și nu numai. Oferta dezvoltatorului este în continuă expansiune, astfel că vei putea găsi constant noi jocuri.

Pentru realizarea jocurilor Amatic se folosește HTML5, astfel încât acestea să fie disponibile pe orice dispozitiv. Poți să intri în jocurile Amatic de pe desktop, telefon mobil sau tabletă. Pe fiecare dintre acestea vei avea parte de aceleași opțiuni. Nu contează nici sistemul de operare al dispozitivului mobil (Android sau iOS).

informație

Jocurile companiei sunt operate lega în zeci de țări din toată lumea, datorită licențelor multiple pe care Amatic le-a obținut. Printre acestea se află și popularele licențe Malta Gaming Authority (MGA) și UK Gambling Commission. Toate jocurile dezvoltate de Amatic sunt sigure și oferă rezultate corecte. Jucătorii au șanse egale la jocurile Amatic, fie că vorbim despre sloturi sau jocuri de masă.

Jocuri Amatic

Big Panda, Golden Quest, Always Fruits, Wild Shark sau Book of Fruits sunt doar câteva dintre jocurile de noroc dezvoltate de Amatic. În jocurile din seria „Hot & Wild” vei avea parte de teme clasice cu fructe, șeptari și simboluri wild.

Pharaohs Gold 20 este unul dintre jocurile Amatic la care poți obține cel mai mare premiu. În cadrul acestuia ai șansa să câștigi, într-o singură rundă, 1.000 x miza. 

În colecția dezvoltatorului se află peste 200 de jocuri de noroc. Aceasta este îmbogățită constant cu noi și noi titluri, care să întrunească cerințele exigente ale jucătorilor. Biblioteca Amatic Multi-Game nu te va dezamăgi. Accesează jocurile dezvoltatorului și intră în lumea fascinantă a jocurilor de noroc online.