Jocuri Blueprint Gaming Gratis

BluePrint Gaming este unul dintre brandurile care produc sloturi cu teme diverse și caracteristici speciale. Activă pe piața jocurilor de noroc din 2001, compania este cunoscută pentru parteneriatele cu alți producători de profil și calitatea produselor lansate. În cele ce urmează vei cum se evidențiază jocurile BluePrint de celelalte păcănele, care sunt cele mai bune sloturi, ce RTP prezintă și multe altele.
Citește mai mult
Blueprint Gaming siglă

Prezentare Blueprint

Jocurile Blueprint Gaming sunt disponbile începând cu 2001, dată la care brandul a devenit activ în industria de pacanele (înființat în Atlanta). Ulterior, în 2008, Gauselmann Group (Merkur) a achiziționat acțiuni la această companie, ca mai târziu, în 2012, să aibă loc preluarea completă a brandului american de jocuri ca la aparate.

Top 5 păcănele Blueprint Gaming

1.     Fishin’ Frenzy Megaways

Fishin’ Frenzy Megaways Fishin’ Frenzy Megaways
Blueprint Gaming
3/5

Slot prezentat în 2019, cu temă inspirată de viața acvatică, RTP 96.10% (variabil), volatilitate mare, specială cu 10, 15, 25 și 50 rotiri gratuite, Extra Wins, Bonus Bet și simboluri Wild și Scatter și un câștig de 50.000x pariul total. Din serie mai fac parte și jocurile Fishin’ Frenzy Christmas, The Big Catch, Even Bigger Catch și Fishin’ Frenzy Scratchcard.

Caracteristici tehnice:  6 role, 5 rânduri și 15625 modalități de câștig
Câștig maxim: €250.000
Caracteristici speciale: Bonus Bet, Free Spins, Extra Wins, multiplicatori și simboluri Scatter și Wild.
RTP: 96.10%

2.     Ted

Ted Ted
4/5

Slot licențiat lansat în 2017, cu temă bazată pe filmul cu același nume, RTP 95.80% (variabil), volatilitate medie și numeroase opțiuni bonus și un câștig de 50.000x pariul total. Mai sunt disponibile și variantele Ted Cash and Lock și Ted Pub Fruit Series.

Caracteristici tehnice: 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată
Câștig maxim: €250.0000
Caracteristici speciale: Thunder Buddies Bonus, Wheel of Fortune, Bar Crawl Bonus, Ted Big Money Bonus, Ted Free spins, Smart Free Spins, Lazer Gun Infectious Wilds, Psychedelic Super Spin, Psychedelic Colossal Spin, TV Streak, Beer Shuffle, Psychedelic Bonus Boost
RTP: 95.80%

3.     Diamond Mine 2

Diamond Mine 2 Diamond Mine 2
Blueprint Gaming
3/5

Joc de pacanele lansat în 2023, cu temă inspirată de minerit, RTP 95%, volatilitate medie/ușor ridicată, specială cu 8, 12, 16, 20 și 24 rotiri gratuite și simboluri Wild, Scatter și Mystery și un câștig de 50.000x pariul total. Din serie mai fac parte și jocurile Diamond Mine Boost Megaways, Megaways All Action și Extra Gold Megaways

Caracteristici tehnice: 6 role, 7 rânduri și 117649 modalități de câștig
Câștig maxim: €250.000
Caracteristici speciale: Free Spins, Gold Spins, Gamble Free Spins, Multiplicator Nelimitat, Golden Guarantee, Gold Bet, simboluri Mystery, Scatter și Wild
RTP: 95%

4.     Genie Jackpots

Joc de păcănele lansat în 2015, cu temă inspirată din poveșți, RTP 96.49% (variabil), volatilitate medie, multiple bonusuri și cu un câștig de 50.000x pariul total. Mai poți juca în serie Genie Jackpots Megaways, Wishmaker, Jackpot King, Cave of Wonders, Big Spin Frenzy, Vegas Millions, Rapid Fire Jackpots și Wishmaker Jackpot King.

Caracteristici tehnice:  5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată
Câștig maxim: €250.000
Caracteristici speciale: Wheel King, 3 Wishes Power Spin, Wilds + Respin, Wilds All Pays Doubled, Infectious Monkey Wilds, Magic Carpet Bonus, Mystery Win Bonus și simboluri Wild și Scatter
RTP: 96.49%

5.     King Kong Cash Go Bananas

King Kong Cash Go Bananas King Kong Cash Go Bananas
Blueprint Gaming
4/5

Slot lansat în 2023, cu temă inspirată de viața în junglă, RTP 93.49% (variabil), volatilitate medie/ușor mare, specială cu 10 rotiri gratuite, respins, simboluri Wild și Scatter și un câștig de 50.000x pariul total.

Caracteristici tehnice:  5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată
Câștig maxim: €250.000
Caracteristici speciale: Free Spins, Respins, multiplicatori, simboluri Scatter și Wild
RTP: 93.49%

Caracteristici unice

Blueprint se numără printre dezvoltatorii de sloturi care au preluat mecanismul de joc Megaways încă de la început, atunci când a fost prezentat de Big Time Gaming. Astfel, multe dintre creațiile brandului sunt păcănele Megaways. De asemenea, jackpot-ul progresiv Jackpot King este partajat cu mai multe jocuri Blueprint Gaming.

Până în prezent s-au acordat peste 1400 de câștiguri Jackpot King, cu o valoare de peste 26.7 milioane de dolari. În plus, producătorul oferă și jocuri licențiate, printre cele mai cunoscute numărându-se The Goonies, Beavis and the Butthead, Ted, Rick & Morty și Deal or No Deal.

Power 4 este un instrument dezvoltat de acest producător care îi permite jucătorului să joce cu patru seturi de role în același timp. De asemenea, titlurile Blueprint punctează la capitolul grafică, majoritatea sloturilor fiind peste medie din acest punct de vedere.

RTP-ul jocurilor Blueprint Gaming

Valoarea RTP-ului la jocurile de păcănele ale acestui producător variază între 92.48%, așa cum este Jackpot King (dar este un slot cu jackpot progresiv) și ajunge până la 97.36% (Deal or No Deal: Go All the Way).

În general, exceptând câteva jocuri mai vechi, RTP-ul titlurilor lansate în ultimii ani trece de 96%. Chiar dacă RTP-ul poate fi diferit de la un cazinou la altul, această diferență nu este extrem de mare, fiind de numai câteva zecimale.

Prezentarea și istoria companiei Blueprint

Compania înființată în 2001 în Atlanta, Georgia numără în 2024 între 50 și 80 de angajați. Preluată de Merkur Group parțial în 2008 și complet în 2012, brandul are un portofoliu cu peste 200 de jocuri de pacanele.

A obținut premiul Slot Provider of the Year și a fost nominalizat de alte câteva ori. Până în prezent, compania a plătit către câștigătorii de la jocurile Jackpot King peste 26.7 milioane de dolari.

Licențe și reglementări

Printre licențele deținute de Blueprint Gaming se numără cele de la MGA, Alderney Gambling Commission, United Kingdom Gambling Commission și Spelinspektionen Suedia. RNG-ul sloturilor produse de acest brand este verificat de eCogra, unul dintre cele mai bine cotate laboratoare independente de testare a jocurilor de noroc.

Concluzie

Jucătorii români pot încerca sloturile Blueprint Gaming în cazinourile online partenere, pe care le găsesc în lista noastră. Aceștia vor beneficia de posibilitatea câștigării unui Jackpot King, de testarea sistemului 4 Power și a caracteristicilor integrate de producător în jocurile sale ca la aparate.

Cu peste 200 de titluri în colecție și numeroase parteneriate, precum cele cu Merkur și Pub Fruit Series, Blueprint se dovedește un dezvoltator de pacanele de calitate. Alege-ți slotul preferat din lista celor mai bune 5 păcănele Blueprint sau încearcă un joc nou la cazinourile de pe pagina noastră.

FAQ

  • Cine este Blueprint?
    Dezvoltator de pacanele, înființat în 2001 în Atlanta, preluat apoi în 2008 de Gauselmann Group (Merkur Group), ce are un portofoliu cu peste 200 de jocuri.
  • Care sunt cele mai populare jocuri Blueprint Gaming?
    King Kong Cash Go Bananas, Fishin’ Frenzy Megaways, Genie Jackpot, Ted, Diamond Mine 2, Buffalo Rising Megaways, Fortunes of Sparta, Gorilla Gold Megaways sau Vikings Unleashed Megaways  se numără printre cele mai bine cotate jocuri ca la aparate Blueprint.
  • Care cazinouri online oferă jocuri BluePrint?
    Verifică lista noastră cu cazinouri pentru a-ți alege un site cu sloturi Blueprint Gaming și pentru a revendica bonusuri cash și rotiri gratuite pentru aceste jocuri.