Felix Gaming

Felix Gaming este o companie relativ nouă în industria jocurilor de noroc online, dar cu o echipă formată din experți cu aproximativ două decenii de experiență în domeniu. Studioul s-a format în anul 2016 și are sediul la Sofia, în Bulgaria. 

Felix Gaming se diferențiază de concurență prin faptul că acceptă sugestii de la jucători și apoi dezvoltă jocuri pentru a satisface cerințele reale ale acestora. Jocurile inspirate de contribuția fanilor nu sunt doar versiuni modificate ale celor tradiționale. Este evident din designul unic al sloturilor câtă energie de planificare și creație intră în procesul de proiectare și dezvoltare. Furnizorul își propune astfel să mulțumească jucătorii oferind mai multe teme de joc și caracteristici pentru o experiență cât mai memorabilă.

Felix Gaming nu neglijează siguranța utilizatorilor. Prin măsurile de securitate implementate sunt respectate și normele impuse de organe de licențiere din multiple jurisdicții internaționale. Astfel, jocurile pot fi accesate din mai multe țări.

Top jocuri Felix Gaming

Felix Gaming oferă jucătorilor peste 30 de sloturi cu o grafică de nivel superior, gameplay interesant și caracteristici de neuitat. Printre jocurile evidențiate se numără  It’s a Joker, Dark Mystic, Pharaoh’s Temple și multe altele.

informație

It’s a Joker este printre cele mai bine cotate sloturi din industria iGaming. Experimentează un joc de fructe clasic cu o întorsătură palpitantă. Jocul are o grilă cunoscută, de 3×3, cu un joker care poate apărea în orice moment pentru a te recompensa cu un bonus surpriză. Rotirile, multiplicatorii și un simbol sălbatic se numără printre caracteristicile interesante ale acestui joc. Are o volatilitate medie spre ridicată și o RTP (rată de plată) de 96.98%.

Dark Mystic transportă jucătorii într-un ținut magic în care dragonii umblă liberi și păzesc cufere cu comori pline de aur și bijuterii. Pentru a-ți revendica partea din comoară, trebuie să utilizezi sabia și să simbolurile cu dragoni în favoarea lor. Muzica de fundal incitantă și simbolurile arzătoare creează suspans în acest joc plin de acțiune. Asigură-te că nu ratezi bonusul principal al jocului, în care dragonul transformă toate simbolurile în wilduri. Slotul oferă o rată de plată – RTP de 96.40% și un câștig potențial ce poate să ajungă la 2300x suma pariată.