Gamomat

Compania germană Gamomat a fost înființată în anul 2008. La început, aceasta s-a concentrat asupra aparatelor de jocuri de noroc din cadrul cazinourilor fizice. Abia în anul 2013 a lansat primul joc online. Acesta a fost însă pentru platformele de socializare și nu a presupus pariuri cu bani reali. 

Primul joc de noroc avea să fie lansat în anii ce urmează. Compania a continuat însă să lanseze jocuri și în cadrul cazinourilor sociale. În prezent, Gamomat are în portofoliu peste 150 de jocuri de noroc. Acestea sunt disponibile în peste 35 de țări și 27 de limbi. 

Gamomat a lansat și primul joc din industrie care a avut funcția „Shooter”. Aceasta a fost integrată ca un joc secundar pentru premiul jackpot. În cadrul acestuia trebuie să împuști puii zburători. În funcție dimensiunea puilor nimeriți, dar și de distanța la care aceștia se află, ești recompensat cu diferite premii jackpot. 

informație

Jocurile de noroc sunt dezvoltate în HTML5 prin tehnologia proprie „Flow”. Astfel, toate jocurile Gamomat sunt disponibile și pe dispozitive mobile. Ai aceleași funcții și design chiar dacă accesezi de pe un telefon sau tabletă. Nu contează nici sistemul de operare. Acesta poate fi Android sau iOS, pe ambele însă jocurile vor funcționa fără cusur.

Jocuri Gamomat

Dezvoltatorul german a lansat jocuri cu diferite teme: fructe, cărți, deluxe, distractive, de sezon, dar și speciale precum fotbal, vestul sălbatic și multe altele. Printre cele mai populare sloturi online se numără Ramses Book, Royal Seven XXL, Fancy Fruits sau Feng’s Fortune. 

Ramses Book te angrenează în căutarea cărții egiptene care îți deblochează runde gratuite cu un simbol bonus. Jocul are și o funcție gamble, care îți oferă șansa să-ți multiplici banii după fiecare rundă în care ai înregistrat un câștig. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea următoarea cărți. Ramses Book este disponibil în 8 variante diferite la Gamomat. Fiecare dintre ele aduce funcții și caracteristici noi. 

Fancy Fruits este de asemenea un joc clasic cu fructe. Pe lângă varianta simplă, slotul este disponibil în alte șase variante speciale. Câștigul maxim pe care îl poți realiza la acest joc este de 5.000 x miza. În cadrul acestuia ai parte și de funcția Ladder Gambling. 

Gamomat este unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori de jocuri de noroc online. Jocurile sunt corecte și sigure, iar fiecare jucător are șanse egale de câștig. Accesează și tu sloturi Gamomat și descoperă funcțiile speciale din cadrul jocurilor.