Habanero

Habanero este un producător de software pentru jocuri de cazino fondat în 2010. Compania are birouri în Ucraina, Bulgaria, Africa de Sud și Filipine. Studioul și-a propus să condimenteze lumea sloturilor cu o selecție impresionant de mare și diversă de jocuri. Multe dintre jocurile lansate folosesc animații 3D, design incredibil, teme din benzi desenate, dar și teme clasice de aventură.

informație

Habanero este licențiat și reglementat de către mai multe autorități internaționale de licențiere. Printre acestea se numără și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cel care reglementează industria jocurilor de noroc din România. Alte licențe deținute sunt cele de la Malta Gaming Authority, Panama Gaming Control Board, Swedish Gambling Authority sau Lottery of the City of Buenos Aires.

Până la sfârșitul anului 2016, toate jocurile Habanero au fost mutate pe HTML5. Astfel, utilizatorii se pot bucura de oferta companiei pe toate dispozitivele: desktop, telefon mobil sau tabletă.

În anul 2021, Habanero a câștigat două premii importante, “Cel mai bun furnizor de jocuri” la SlotsWise Awards și “Cel mai bun furnizor de jocuri de cazino online” la Sagse Europe World Ranking. Anul 2022 a răsplătit eforturile companiei cu premiul Game Innovation la Casino Beats Awards.  

Jocurile dezvoltate de Habanero sunt disponibile și în format demo. Acest lucru înseamnă că poți să le testezi fără să fie nevoie să pariezi bani reali. Aceasta este singura diferență dintre versiunea demo și cea pe bani reali. În rest, funcționalitatea jocurilor este identică. 

Top jocuri Habanero

Habanero oferă clienților peste 150 de sloturi și jocuri de masă precum blackjack, poker, baccarat și ruletă. Printre jocurile care s-au evidențiat sunt Kane’s Inferno, Wicked Witch, Bird of Thunder, dar nu numai. 

Kane’s Inferno introduce jucătorii în lumea fierbinte a lui Kane. Pe cei care rezistă focului îi așteaptă nenumărate premii și caracteristici. Jocul are o grilă 5×3 cu 25 de linii de plată în cadrul cărora sunt disponibile și premii jackpot. Titlul are o volatilitate scăzută și o rată de plată de 94.04%.

Wicked Witch pune la încercare curajul jucătorilor prin vrăjile sale supranaturale. Folosește cazanele împotriva vrăjitoarei și adună ingrediente pentru a obține avantaje câștigătoare. Jocul are 20 de linii de plată și o grilă alcătuită din 5 coloane pe 3 rânduri. Wicked Witch are RTP de 95.98%.

Încearcă jocurile dezvoltate de Habanero pentru o experiență cu adevărat unică.