Hacksaw Gaming

Compania Hacksaw Gaming s-a lansat în luna septembrie a anului 2018. Aceasta construiește jocuri de noroc cu câștig instantaneu, sloturi online și lozuri răzuibile. Primul joc de noroc a fost lansat în anul 2019 – Scratchcard. 

informație

Toate jocurile dezvoltate de Hacksaw Gaming sunt alimentate de platforma Remote Gaming Server. În prezent, jocurile dezvoltatorului sunt online în peste 20 de jurisdicții reglementate, inclusiv Marea Britanie, Suedia, Danemarca și Spania. Hacksaw Gaming deține o licență și de operare și în România. În anul 2022, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a acordat o licență clasa II dezvoltatorului.

Hacksaw Gaming are deja lansate peste 100 de jocuri online. Majoritatea dintre acestea sunt sloturi online, însă dezvoltatorul nu se rezumă la acestea. Acesta are o colecție impresionantă, de peste 50 de jocuri cu lozuri răzuibile. Colecția de jocuri este completată de jocuri cu câștiguri instant, care reprezintă o nouă și incitantă categorie de jocuri de noroc.

În cadrul jocurilor cu lozuri răzuibile sunt acordate premii de până la 1 milion de euro. 

Toate jocurile dezvoltate de Hacksaw Gaming sunt concepute special pentru a putea fi accesate și de pe dispozitive mobile. Chiar dacă accesezi jocurile de pe telefon, tabletă sau desktop, funcționalitățile, premiile și grafica vor fi identice. Nu contează nici dacă utilizezi un dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. 

Jocuri Hacksaw Gaming 

Dezvoltatorul are mai multe jocuri de noroc apreciate la scară largă, de jucători din toată lumea. Printre cele mai populare jocuri se numără Wanted Dead or a Wild, Dork Unit sau Hand of Anubis. 

Wanted Dead or a Wild îți oferă un câștig maxim de 12.500 x miza și posibilitatea de a cumpăra bonus. Acesta este primul joc în care a fost implementată funcția DuelReels. Indiferent de câștigător, tu te alegi cu beneficiile multiplicatorului. 

Suspansul este la cote înalte și la jocurile cu lozuri de răzuit. Acestea sunt foarte ușor de jucat. Trebuie să selectezi miza și apoi să răzuiești pentru a găsi trei simboluri identice. Premiile din cadrul acestor jocuri sunt consistente. De exemplu, la Football Scratch, premiul cel mare este de 250.000 de euro.

Hacksaw Gaming este un dezvoltator „tânăr” care a decis să se axeze și pe alte tipuri de jocuri de noroc. Jucătorii apreciază aceste jocuri, astfel dezvoltatorul a ajuns să lanseze peste 50 de variante diferite. Accesează jocurile de noroc Hacksaw Gaming și bucură-te de o experiență inedită în cadrul acestora.