Wanted Dead or a Wild Demo

4 / 5
94.55 % RTP
Joacă Gratis Wanted Dead or a Wild
500€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
1000€ Bonus + 100 Rotiri gratuite
600€ Bonus + 400 Rotiri gratuite
Nume Wanted Dead or a Wild
Furnizor Joc Hacksaw Gaming
Temă Joc Vestul Salbatic
Tip Joc Sloturi video
RTP 94.55
Lansat 2021
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Da
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.2 / 100
Volatility HIgh
<
Wanted Dead or a Wild pacanele – împușcă premii reale mari ca în Vestul Sălbatic!
Caracteristici păcănele Wanted Dead or a Wild
Runda Bonus
Cum se joacă pacanele Wanted Dead or a Wild
RTP, mize și câștiguri
>

Wanted Dead or a Wild pacanele – împușcă premii reale mari ca în Vestul Sălbatic!

Hacksaw Gaming este creatorul acest joc de pacanele care are ca temă Vestul Sălbatic și pe care l-a lansat în 2021. Formatul jocului este Cluster Pay, iar printre opțiunile disponibile se evidențiază Buy Bonus.

Caracteristici păcănele Wanted Dead or a Wild

Configurația jocului este de 5 role și 5 rânduri, cu formarea câștigurilor în clustere. Simbolurile din Wanted Dead or a Wild slot sunt legate de lumea Vestului Sălbatic, dar sunt prezente și cărți de joc. Simbolurile speciale sunt Wild, care este redat printr-o insignă de șerif cu logo-ul Wild inscripționat și trei simboluri Scatter.

Acestea sunt The Great Train Robbery, Duel și Dead. Acestor simboluri speciale li se mai adaugă și simbolurile „+” (pentru multiplicatori) și VS (pentru duelurile din jocul de bază, care înseamnă multiplicatori aleatorii cu valori cuprinse între 2x și 100x).

Bonus Buy este una dintre funcțiile disponibile în acest joc ca la aparate. Jucătorul trebuie să plătească miza înmulțită de 80x, 200x sau 400x pentru a activa specialele The Great Train Robbery, Duel at Dawn, respectiv Dead Man’s Dead.

Runda Bonus

Speciala Wanted Dead or a Wild slot înseamnă acces la trei opțiuni diferite de bonus: The Great Train Robbery, Duel at Dawn, respectiv Dead Man’s Dead.

Duel at Dawn

Declanșarea se realizează la minim 3 simboluri speciale cu logo-ul rundei și îi aduce jucătorului 10 rotiri gratuite. Numărul simbolurilor VS care apar pe parcursul rotirilor gratuite din această rundă este mărit.

Dead Man’s Dead

Declanșarea specialei de acest tip se realizează cu minim 3 simboluri Dead. Pe parcursul acestei runde trebuie să aduni cât mai multe simboluri Wild și multiplicatori. Sunt acordate 3 free spins, numărul lor resetandu-se la 3 de fiecare dată când colectezi un simbol Wild sau un multiplicator.

Trei runde fără câștig încheie faza de colectare. Atunci urmează faza Showdown, cu trei runde gratuite, în care vor fi folosite simbolurile Wild și multiplicatorii colectați.

The Great Train Robbery

Speciala cu acest nume se declanșează cu minim 3 simboluri Scatter corespunzătoare și constă în 10 runde gratuite. Toate simbolurile Wild care apar în această rundă sunt Sticky.

Wanted Dead or a Wild symbol playouts

Cum se joacă pacanele Wanted Dead or a Wild

Jucătorul va setată valoarea pariului din săgețile de lângă butonul de rotire. Acesta poate să joace în modul manual, Turbo, Super Turbo sau AutoPlay. Pentru a activa specialele trebuie apăsat butonul Buy Bonus.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul jocului de pacanele Wanted Dead or a Wild este 96.38%, peste valoarea medie recomandată de 96%. În cazul activării funcției Bonus Buy, RTP-ul corespunzător fiecărei runde Bonus care poate fi cumpărată se modifică. Astfel, runda The Great Train Robbery are RTP de 96.27%, runda Duel at Dwan are RTP de 96.33%, iar runda Dead Man’s Dead vine cu un RTP de 96.43%.

Miza minimă care poate fi pariata la acest slot creat de Hacksaw Gaming este 0.20 monede, în timp ce miza maximă este 100 monede. Câștigul maxim care poate fi obținut la Wanted Dead or a Wild slot este 12500x pariul plasat de jucător. Volatilitatea jocului este mare.

Actualizat: