IGT

Unul dintre cele mai populare nume din lumea jocurilor de cazino, IGT y distrează și recompensează cu succes jucătorii cazinourilor. IGT este prescurtarea de la International Game Technology, care are sediul în Nevada, Statele Unite ale Americii și este specializată în proiectarea, dezvoltarea și producția de jocuri de cazino și software de jocuri de noroc online. 

Sloturile IGT sunt printre cele mai populare din lume, atât în cadrul cazinourilor online, cât și la cele offline. Acest lucru se datorează și faptului că IGT este unul dintre liderii dezvoltatorilor de aparate de slot mecanice din întreaga lume.  

Pe lângă inovațiile în cazinourile standard, IGT este un lider și în online. Pe lângă celebrele sloturi, IGT e printre puținii dezvoltatori de jocuri de cazino care a reușit să recreeze magia jocurilor de masă într-un mediu online. 

informație

Printre nenumăratele premii obținute de IGT se numără “furnizorul de sloturi al anului” la ceremonia ICE London din 2020; în februarie 2023, la Premiile European Casino, IGT a fost numit “cel mai bun angajator pentru diversitate și incluziune” pentru al doilea an consecutiv.

IGT este licențiată oficial atât de United Kingdom Gambling Commission, cât și de către Malta Gaming Authority, care sunt cunoscute ca două dintre cele mai renumite organisme de reglementare a jocurilor de noroc din lume. În plus, compania deține licențe emise de ONJN pentru piața din România.

Top jocuri IGT

IGT oferă jucătorilor o multitudine de sloturi online care sunt considerate cele mai bune de pe piață, cu o istorie bogată. Printre jocurile cele mai populare jocuri IGT se află Cleopatra, Siberian Storm, Wheel of Fortune și multe altele.

Cleopatra este un slot clasic cu o grilă de 5×4 și cu 20 linii de plată. Acesta este considerat unul dintre cele mai populare sloturi din lume. Jocul este renumit pentru frumoasa sa grafică egipteană, efectele sonore uimitoare și numeroase caracteristici surpriză precum runde bonus de rotiri gratuite. Rata de plată este de 95.7%, iar câștigul potențial poate să ajungă până la 50.000x miza.

Siberian Storm este printre primele jocuri unde IGT a implementat metoda MultiWay Xtra, unde rolele sunt instalate într-o formație de fagure pentru a oferi 720 de moduri posibile de câștig. Slotul are un RTP de 94.91%.

Intră și tu în universul IGT și alege-ți favoritele din colecția impresionantă de jocuri de noroc online.