Thunderkick

Thunderkick este o companie suedeză înființată în anul 2012 Stockholm, Suedia. Deși în industria de jocuri online existau deja companii consacrate cu experiență bogată în spate, Thunderkick a reușit să se facă remarcată rapid. 

Activitatea companiei se axează pe dezvoltarea de sloturi online. Până în prezent nu au lansat jocuri de masă sau jocuri live casino. Cu toate acestea, sloturile suedezilor merită cu siguranță încercate. 

Jocurile de noroc produse de Thunderkick sunt îndrăznețe, pline de culoare și, evident, distractive. Colecția companiei suedeze conține deja peste 65 de jocuri de noroc online. Fiecare dintre acestea au o grafică uimitoare, iar funcțiile și gameplay-ul sunt atent dezvoltate. 

Jucătorii apreciază jocurile Thunderkick, drept dovadă acestea se regăsesc pe sute de cazinouri din lumea întreagă. Din punct de vedere al licențelor, compania a obținut certificări de la Comisia pentru Jocuri de Noroc din Marea Britanie și de la Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta. 

Din luna august a anului 2020, Thunderkick este licențiată oficial și de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Licența ONJN cu nr 1715 i-a fost acordată pentru producție şi/sau distribuție de software specializat în domeniul jocurilor de noroc.

Astfel, toate jocurile dezvoltate de compania suedeză pot fi accesate legal în România. 

Top jocuri Thunderkick

Jocurile oferite de Thunderkick pot fi accesate de diferite dispozitive. Astfel, nu contează dacă preferi desktopul sau ești mereu în mișcare și folosești mai mult telefonul sau tableta. Sloturile Thunderkick sunt accesibile atât de pe dispozitive cu sistem de operare Android, cât și iOS. Ai nevoie doar de o conexiune stabilă la internet, pentru ca jocul să se desfășoare fără întreruperi nedorite. 

Seria de jocuri Beat the Best este una dintre cele mai apreciate. Poți alege între Kraken’s Lair, Mighty Shinx, Cerberus Inferno, Quetzalcoatl’s Quest sau Griffin’s Gold. La fiecare dintre acestea va trebui să învingi personajul negativ pentru a putea câștiga comorile ascunse. 

În Pink Elephants (1 și 2) trebuie să găsești aluna magică cu care vei putea trezi Elefanții Roz. În cadrul slotului vei avea funcții precum Mystery Scatter și un joc bonus cu rotiri gratuite și redistribuiri. 

informație

Thunderkick este o companie îndrăzneață care lucrează în detaliu la fiecare aspect al jocurilor de noroc lansate. Deoarece deține deja certificări internaționale și naționale, poți să regăsești jocurile la cazinouri de pretutindeni. Nu rămâne decât să-ți încerci și tu norocul în cadrul acestora și să-ți alegi jocurile favorite.