Nitropolis 2

Star 4 / 5
96 % RTP
Joacă Gratis Nitropolis 2
750€ Bonus + 75 Rotiri gratuite
450€ Bonus + 250 Rotiri gratuite
1000€ Bonus
Nume Nitropolis 2
Furnizor Joc ELK Studios
Temă Joc Animals
Tip Joc Video slot
RTP 96
Lansat 2024
Jackpot Progresiv Nu
Linii de Câștig Configurabile Nu
Caracteristică Bonus Nu
Rotiri Gratuite Da
Joc Automat Da
Pariu Min/Max 0.2/100

Nitropolis 2 – brigada polițistă canină controlează rolele virtuale și eliberează câștigurile în ambele direcții

În 2020, ELK Studios lansa jocul de păcănele Nitropolis, care a prins la jucătorii din cazinourile online. De aceea, în 2021 a urmat Nitropolis 2, iar în anii următori Nitropolis 3 și 4 și Gritty Kitty of Nitropolis. Formatul cu 4096 de modalități de joc și combinații care se formează din ambele direcții (Bothway) promovat de acest joc a contribuit la popularitatea seriei Nitropolis.

Caracteristici Nitropolis 2 păcănele

Modul de joc cu 4096 de modalități de joc ajunge până la 191.102.976 moduri de câștig pe o configurație de 6 role și 4 rânduri. Jocul în sine este spectaculos, la nivel de animații, grafică și efecte sonore rivalizând cu jocurile video. Tema este inspirată dintr-o lume apocaliptică, care este dominată de rasa canină.

Slotul Nitropolis abundă în simboluri speciale, acest lucru datorându-se simbolului Wild care vine în diferite configurații. De asemenea, mai este prezent și simbolul Scatter, dar și simbolul special Nitro Booster, acestea nefiind înlocuite de simbolul Wild.

Nitro Reels este o caracteristică specifică acestui slot, permițându-le rolelor să se învârtă în mod individual și să formeze mai multe modalități de câștig, pornind de la baza de 4096 de modalități de joc. Astfel, o rolă conține 4, 6, 8, 10 sau 12 simboluri. Nitro Booster sunt role separate care acționează în mod independent și oferă doar simboluri bonus și speciale.

Caracteristica Winning Respin îi permite jucătorului să aibă parte de noi re-rotiri fără să plaseze o nouă miză, dar cu șansa de a obține câștiguri potențiale. În cadrul acestei caracteristici, funcția Respin permite blocarea rolelor Nitro și a simbolurilor bonus, acordând posibilitatea obținerii de câștiguri.

Acum apar simboluri Wild diferite, precum și simboluri bonus – All Wild, All Premium, All Match, Nitro Wild, Nitro Upgrade și Nitro Match. Acestea conțin simboluri cu plată mare, adaugă simboluri adiționale sau conțin doar simboluri Wild. Caracteristicile din jocul de pacanele Nitropolis 2 se declanșează în mod aleatoriu.

Runda Bonus

Speciala se declanșează cu 3, 4, 5 sau 6 simboluri Bonus, fiecare număr de simboluri Scatter acordând un număr fix de rotiri gratuite:

  • 3 Scatter – 10 rotiri gratis
  • 4 Scatter – 15 runde gratuite
  • 5 Scatter – 20 free spins
  • 6 Scatter – 25 runde gratis

Pe parcursul specialei rolele Nitro Reels se blochează până la finalul rundei Bonus. Partea avantajoasă este reprezentată de faptul că speciala poate fi redeclanșată dacă pe role apar 3, 4, 5 sau 6 simboluri Bonus.

Nitropolis 2 Runda Bonus

Cum se joacă slotul Nitropolis 2

Selectarea pariului se realizează apăsând pe butoanele plus și minus din dreptul pictogramei cu monede. Pentru a juca în modul manual trebuie apăsat butonul mare din partea de jos a ecranului. Modul AutoPlay poate fi activat apăsând pe butonul Auto din partea dreapta de sus a ecranului de joc.

RTP, mize și câștiguri

RTP-ul jocului este 95%, dar este sub media recomandată de 96%. Volatilitatea este medie. Miza minimă care poate fi plasată în slotul Nitropolis 2 este 0.20 monede, maxima ajungând la 100 de monede. Câștigul maxim este setat la 10000x pariul plasat de jucător (suma maximă este de 1 milion de monede).

Actualizat: