ELK Studios

Dezvoltatorul de jocuri de noroc ELK Studios a apărut în anul 2013 în Suedia. Încă de la început, acesta s-a concentrat pe furnizarea sloturilor online de calitate, în detrimentul cantității.  

Compania a prioritizat accesul jocurilor pe dispozitive mobile. Astfel s-a ajuns ca toate jocurile dezvoltate să poată să fie accesate atât de pe desktop, cât și de pe telefoane sau tablete. Designul și funcționalitățile jocurilor sunt identice indiferent de platforma folosită. 

ELK Studios a revoluționat industria jocurilor de noroc prin introducerea X-iter, un mod inedit de a juca sloturi online. Acesta permite jucătorilor să intre în acțiune prin selectarea unor moduri predefinite. Acesta moduri sunt adaptate la caracteristicile fiecărui slot. 

În cei peste zece ani de la lansare, ELK Studios a creat peste 80 de sloturi online. Multe dintre acestea au ajuns în topul preferințelor jucătorilor din toată lumea. În plus, în anul 2017, compania a primit premiul pentru jocul anului în cadrul EGR Operators Awards pentru Wild Toro. 

informație

Printre licențele internaționale deținute de ELK Studios se află UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority, dar și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În România, compania suedeză deține două licențe din partea ONJN. Una dintre ele este acordată pentru producție şi/sau distribuție de software specializat în domeniul jocurilor de noroc, în timp ce a doua pentru management și facilități de găzduire pe platformă de jocuri. Ambele licențe au fost acordate de ONJN în luna iunie a anului 2020.

Jocuri ELK Studios  

ELK Studios se focusează doar pe sloturi online și nu produce și alte jocuri de noroc. Sloturile sunt însă considerate premium, deoarece compania acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu. Cele mai populare sloturi lansate sunt Wild Toro, Voodoo Gold, Vegas Diamonds sau Ivanhoe. 

Înainte ca orice joc să fie lansat sunt realizate o sumedenie de teste. De exemplu, în cazul Wild Toro au fost realizate 17 milioane de rotiri înainte ca jocul să fie lansat oficial. Jocul este construit pe fondul rivalității dintre cele două personaje principale, taurul eroic El Toro și rivalitatea lui cu matadorul Diaz Jr. 

Slotul oferă 178 de metode de câștig. Trei matadori declanșează Matador Respin Challenge, unde ai șanse suplimentare să-l găsești pe El Toro. 

ELK Studios își extinde colecția constant cu noi sloturi spectaculoase. Experiența din cadrul jocurilor dezvoltate de ELK Studios te va surprinde cu elemente premium. Întregul gameplay este creat minuțios pentru a-ți oferi sesiuni de distracție nelimitată, indiferent de jocul accesat.